ΓΔ: 894.3 0.00% Τζίρος: 58.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρειαζόμαστε περισσότερο Ευρώπη για τις επόμενες μεγάλες προκλήσεις

O M. Βαρβιτσιώτης τόνισε πως στην Ελλάδα «είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε μία Διάσκεψη με μεγάλη συμμετοχή των περιφερειών, των πανεπιστημίων, των νέων ανθρώπων και όλης της κοινωνίας», επισημαίνοντας τη συνεργασία της χώρας μας με τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Η Τουρκία δεν βρίσκεται κοντά στο ευρωπαϊκό κεκτημένο

O κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε το ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμα το οποίο έστειλε η Ευρώπη στην Τουρκία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου, «ότι πρώτα θα συζητήσουμε εμείς για το τι θέλουμε και μετά θα έρθουμε να μιλήσουμε μαζί της».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Δυναμική είσοδος της Δυτικής Αθήνας στο Σχέδιο Ανάκαμψης

Τις τεράστιες ευκαιρίες που πρόκειται να δημιουργήσει το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης για τη χώρα, αλλά και ειδικότερα για τη Δυτική Αθήνα, υπογράμμισε με ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Η Ελλάδα διαμορφώνει τις ευρωπαϊκές εξελίξεις»

«Κίνηση εξαιρετικής ευρωπαϊκής και εθνικής σημασίας», χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να υιοθετήσει την πρόταση Μητσοτάκη για το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

M. Βαρβιτσιώτης: Η Τουρκία να σταματήσει τις προκλητικές ενέργειες

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ξεκινά σήμερα διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Παρίσι, με τις ευρω-τουρκικές σχέσεις να βρίσκονται στο επίκεντρο των επαφών του, με τον ομόλογό του, Κλεμάν Μπον.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Η Τουρκία δεν μπορεί να παίζει με όρους αλά καρτ

Με αφορμή τον 62ο κύκλο των διερευνητικών επαφών, επισήμανε ότι η Ελλάδα θέλει να υπάρχει ένα πεδίο διαλόγου με την Τουρκία, αλλά χωρίς να υπάρχουν προκλητικές ενέργειες από πλευράς Άγκυρας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Η Τουρκία να απέχει από προκλητικές ενέργειες

Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο κ. Βαρβιτσιώτης επανέλαβε ότι μόνη αποδεκτή λύση είναι η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, που βασίζεται στα σχετικά Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.