ΓΔ: 2352.7 0.22% Τζίρος: 22.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:47:37
Λογότυπο ΣΕΒ
Το λογότυπο του ΣΕΒ σε σύγχρονο μπλε φόντο, σημαντικός φορέας της ελληνικής βιομηχανίας.

Την Τρίτη 18 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του ΣΕΒ

H καθιερωμένη ανοικτή εκδήλωση, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία η οποία θα γνωστοποιηθεί αργότερα.

Την Τρίτη 18 Ιουνίου (μία ημέρα νωρίτερα σε σχέση με την προηγούμενη ανακοίνωση) θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Όπως επίσης ανακοινώθηκε, η καθιερωμένη ανοικτή εκδήλωση, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία η οποία θα γνωστοποιηθεί αργότερα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΣΕΒ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΒ: Οδηγός για την αξιοποίηση τεχνητής νοημοσύνης στις επιχειρήσεις

Ο ΣΕΒ δίνει συμβουλές για τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης στις επιχειρήσεις, τονίζοντας τη σημασία της για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας. Η προτεραιότητα δίνεται σε απλές, επαναλαμβανόμενες διεργασίες με άμεσο όφελος.
Συνέδριο Regional Growth
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

RGC 2026: ΣΕΒ και επιμελητήρια ζητούν ισχυρό «Made in Greece» και εξωστρέφεια

Στο 14ο Regional Growth Conference στην Πάτρα, τονίστηκε η ανάγκη στενότερης συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για ενίσχυση των εξαγωγών, δυναμικότερη πληροφόρηση σε ΜΜΕ και στήριξη από επιχειρηματικούς φορείς.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Στις εκλογές επιλέγουμε ανάμεσα σε ανάπτυξη ή στασιμότητα

Ο Κώστας Τσουκαλάς τονίζει πως η προσπάθεια της κυβέρνησης να δαιμονοποιήσει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για 4ήμερη εργασία απέτυχε, ενώ οι μεγάλες επιχειρήσεις στηρίζουν το διάλογο χωρίς προκαταλήψεις, υπογραμμίζοντας το κρίσιμο δίλημμα των εκλογών.
Θεοδωρόπουλος-ΣΕΒ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σπ. Θεοδωρόπουλος: Mεγαλύτερες επιχειρήσεις για ανάπτυξη της οικονομίας

Την ανάγκη να υπάρξουν συγχωνεύσεις επιχειρήσεων ώστε να μεγαλώσουν σε μέγεθος και παραγωγικότητα υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Σπ. Θεοδωρόπουλος. Οι πυλώνες που μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων.