ΓΔ: 1986.89 -0.58% Τζίρος: 257.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Λογότυπο ΣΕΒ
Φώτο: ΑΠΕ

Την Τρίτη 18 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του ΣΕΒ

H καθιερωμένη ανοικτή εκδήλωση, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία η οποία θα γνωστοποιηθεί αργότερα.

Την Τρίτη 18 Ιουνίου (μία ημέρα νωρίτερα σε σχέση με την προηγούμενη ανακοίνωση) θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Όπως επίσης ανακοινώθηκε, η καθιερωμένη ανοικτή εκδήλωση, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία η οποία θα γνωστοποιηθεί αργότερα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΕΒ ΥΠΕΘΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση ΣΕΒ – Ν. Δένδια: Στο επίκεντρο η ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας

Σε κλίμα συνεννόησης, Πολιτεία και επιχειρήσεις συντονίζουν δράση για αξιοποίηση ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών και ενίσχυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Συνάντηση Ν. Δένδια - ΣΕΒ.
Παπακυρίλλου, Αικατερινάρη
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης για ΜμΕ από ΣΕΒ και Αναπτυξιακή Τράπεζα

Σε εκδήλωση του ΣΕΒ και της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας παρουσιάστηκαν τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με έμφαση στην καινοτομία και την πράσινη μετάβαση.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Όλα τα φλας στην Κ. Γκίλφοϊλ, το παράπονο Θεοδωρόπουλου και μύλος στα ΕΛΤΑ

Με αέρα σταρ η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ, τα σχέδιά της για περιοδείες, διαγωνισμός... άγνοιας υπουργών για τα ΕΛΤΑ, το ΟΚ ΥΠΠΟ για ΒΟΑΚ, το παράπονο Θεοδωρόπουλου για τα «καμένα» 500 εκατ. στα ΕΛΤΑ και η στήριξη της βιομηχανίας.
Συνέδριο ΣΕΒ πάνελ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οδηγός κυβερνοασφάλειας από τον ΣΕΒ για επιχειρήσεις

Ο ΣΕΒ παρουσίασε πρακτικό οδηγό για την εφαρμογή της Οδηγίας NIS2 στην κυβερνοασφάλεια, που αφορά 2.000 ελληνικές επιχειρήσεις. Η Οδηγία θέτει υποχρεώσεις πρόληψης, διαχείρισης και κοινοποίησης σοβαρών κυβερνοπεριστατικών.