ΓΔ: 1422.32 1.30% Τζίρος: 88.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Την Τρίτη 18 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του ΣΕΒ

H καθιερωμένη ανοικτή εκδήλωση, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία η οποία θα γνωστοποιηθεί αργότερα.

Την Τρίτη 18 Ιουνίου (μία ημέρα νωρίτερα σε σχέση με την προηγούμενη ανακοίνωση) θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Όπως επίσης ανακοινώθηκε, η καθιερωμένη ανοικτή εκδήλωση, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία η οποία θα γνωστοποιηθεί αργότερα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΒ: Οι επιπτώσεις της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης στις επιχειρήσεις

Πώς μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να μπει στις επιχειρήσεις και να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία τους ήταν μέσα στα θέματα που συζητήθηκαν στην εκδήλωση του που πραγματοποίησε ο ΣΕΒ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δ. Μιχαηλίδου: Σημαντική μεταρρύθμιση η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο ΣΕΒ με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδος, η ηγεσία του υπ. Εργασίας έδωσε απαντήσεις στις επιχειρήσεις σχετικά με την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας που μπαίνει στο εμπόριο.