ΓΔ: 1424.53 0.16% Τζίρος: 0.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:31:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Κ. Τοβίλ (tbi bank): Στόχος η καθημερινή τραπεζική με μηδενικές χρεώσεις

«Οι πληρωμές, όπως, για παράδειγμα, η πληρωμή του ρεύματος, έχει πάντα κάποιο κόστος για τον καταναλωτή. Στην tbibank πρόκειται να προσφέρουμε τέτοιου είδους πληρωμές δωρεάν», ανέφερε ο κ. Τοβίλ.

Στο 11ο Digital Banking Forum συμμετείχε ο κ. Κώστας Τοβίλ, Market Leader της tbi bank, όπου παρουσίασε τα επόμενα βήματα της πρώτης ψηφιακής τράπεζάς στην Ελλάδα, κάνοντας γνωστό, πως στόχος της τράπεζας το επόμενο χρονικό διάστημα είναι να εισάγει στην ελληνική αγορά μια ακόμα καινοτομία: την καθημερινή τραπεζική με μηδενικές χρεώσεις.

Στο ειδικό θεματικό πάνελ «O χώρος των πληρωμών: Συζήτηση με τη συμμετοχή όλων των “παικτών” της συγκεκριμένης αγοράς», ο κ. Τοβίλ υπογράμμισε πως στόχος της tbi είναι να εξυπηρετεί διαρκώς τις καθημερινές ανάγκες των πελατών της: «Οι πληρωμές, όπως, για παράδειγμα, η πληρωμή του ρεύματος, έχει πάντα κάποιο κόστος για τον καταναλωτή. Στην tbibank πρόκειται να προσφέρουμε τέτοιου είδους πληρωμές δωρεάν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η tbi bank στόχευε και συνεχίζει να στοχεύει στη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «Πόσο εύκολο είναι να δουλεύεις αποκλειστικά ψηφιακά», ο κ. Κώστας Τοβίλ, τόνισε τη σημασία της εμπιστοσύνης. «Το ψηφιακό κομμάτι χτίζεται σιγά-σιγά και βασίζεται πάντα στο feedback των πελατών μας. Χτίζουμε την tbi bank με βάση την αγορά και τις ανάγκες των πελατών μας. Όπως φέραμε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμών BNPL και το embedded finance, τώρα επιδιώκουμε να χτίσουμε το κομμάτι της καθημερινής τραπεζικής».

Στο συγκεκριμένο πάνελ, μαζί με τον κ. Τοβίλ, συμμετείχαν ο κ. Ανδρέας Μάντης, Head of Business Development and Innovation, DIAS, ο κ. Αντίγονος Παπαδόπουλος, Deputy Country Head, Global Payments Greece & Managing Director, EDPS και ο κ. Νίκος Πετράκης, Country Manager, VisaGreece και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική αγορά, την κυβερνοασφάλεια και την τεχνητή νοημοσύνη.

Το 11ο Digital Banking Forum προάγει τη συζήτηση γύρω από ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του χρηματοπιστωτικού κλάδου αναφορικά με τη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών και την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο 10% θα φτάσει η μερισματική απόδοση των ελληνικών τραπεζών το 2026

Η εποπτική αρχή αναγνωρίζει την τεράστια πρόοδο που έχει επιτευχθεί από την Εθνική, την Πειραιώς, την Eurobank και την Αlpha Bank, οι οποίες προχωρούν σε διανομή μερισμάτων συνολικού ύψους περίπου 875 εκατ. ευρώ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πατέλης: Καμία δημοσιονομική χαλαρότητα, ενίσχυση του ανταγωνισμού

Ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού τόνισε ότι θα υπάρξουν μεταρρυθμίσεις στο καθεστώς χορήγησης επιδομάτων, ενώ απέκλεισε αλλαγές στη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών.
Economy, Oikonomia, Ellada
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Alpha Bank: Ισχυρή στήριξη κατανάλωσης - επενδύσεων για την οικονομία

Η πολύ καλή πορεία τόσο της καταναλωτικής δαπάνης όσο και η ανάκαμψη των επενδύσεων ήταν οι δύο βασικοί παράγοντες που στήριξαν την υπεραπόδοση της οικονομίας στο α' τρίμηνο, τονίζει η Alpha Bank.