ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Super-Market
Φωτο: Shutterstock

Ένταξη τριών νέων μελών στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας

«Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας επιθυμεί τη συνεχή διεύρυνσή της με νέα μέλη, έτσι ώστε να αναπτύσσεται και να βελτιώνει τη σύνθεσή της» ανέφερε ο γενικός διευθυντής της ΕΣΕ, Απόστολος Πεταλάς.

Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) ανακοίνωσε την ένταξη στη δύναμή της, τριών νέων αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Τα νέα μέλη αποτελούν η Πίτσιας Market, με έδρα την Κατερίνη, η Diellas Markets, με έδρα την Κέρκυρα και η Γ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ, με έδρα την Ηλεία.

Τα νέα μέλη έχουν εκπληρώσει τους στόχους που προϋποθέτουν την ένταξή τους στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας, η οποία εξετάστηκε και επικυρώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕ, που συνεδρίασε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024.

Συγκεκριμένα, η Πίτσιας Market αριθμεί συνολικά 37 φυσικά καταστήματα σε 7 νομούς, η Diellas Markets διαθέτει ένα δίκτυο 17 καταστημάτων σε Κέρκυρα και Ήπειρο και η Γ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ μετρά συνολικά 15 καταστήματα σε Ηλεία και Αχαΐα.

Η ένταξη των τριών νέων μελών στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των αλυσίδων-μελών σε 20 (τακτικά και συνδεδεμένα μέλη), με εικοστό πρώτο μέλος το ΙΕΛΚΑ.

 Ο γενικός διευθυντής της ΕΣΕ, Απόστολος Πεταλάς, δήλωσε: «Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας επιθυμεί τη συνεχή διεύρυνσή της με νέα μέλη, έτσι ώστε να αναπτύσσεται και να βελτιώνει τη σύνθεσή της, προωθώντας τους στόχους της από περισσότερα σημεία και με μεγαλύτερη δυναμική -την ανώτερη ποιότητα προϊόντων, τη βελτίωση των υπηρεσιών, την άρτια συνεργασία με τις αρχές και τους θεσμικούς φορείς και, φυσικά, την υγιή επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τον υγιή ανταγωνισμό, που αποτελούν και τον πυρήνα της ελληνικής οικονομίας και της ανάπτυξης».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kainotomia, innovation
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς ο ιδιωτικός τομέας στη χώρα μας παρέχει στήριξη στην καινοτομία

Στη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας η αξία του ελληνικού συστήματος καινοτομίας έχει πολλαπλασιαστεί καταγράφοντας μια πορεία από το ένα δισ. ευρώ περίπου το 2017 σε πάνω από 8 δισ. ευρώ το 2022.
ependyseis, epixeiriseis, kerdi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ανθεκτικές και τολμηρές επιχειρήσεις - Το υπόδειγμα των Growth Awards

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank Γεώργιος Ζανιάς οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν ξεχώρισαν επιδεικνύοντας ανθεκτικότητα, υπερβαίνοντας δυσκολίες και διαμορφώνοντας, τελικά, συνθήκες για βιώσιμη ανάπτυξη.
super market, trofima, emporio, ielka
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινούν οι έλεγχοι στα σούπερ μάρκετ για το καλάθι του νοικοκυριού

Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης και στελέχη του υπουργείου και της ΔΙΜΕΑ θα επισκεφθούν 10 καταστήματα σούπερ μάρκετ στην πρεμιέρα του μέτρου για τα 50 προϊόντα που θα συγκρατηθούν οι τιμές.
ependyseis, epixeiriseis, kerdi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΟ Greece: Καινοτομία και ανθρώπινο δυναμικό τα «κλειδιά» της ανάκαμψης

Τις επενδύσεις στην καινοτομία, την προσαρμογή του επιχειρηματικού πλάνου αλλά και την επιλογή των κατάλληλων στελεχών, υπογραμμίζει έρευνα του EO Greece, με σκοπό την ανάπτυξη των επιχειρήσεων μετά τον κορονοϊό.