ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

«Εταιρική κουλτούρα, στρατηγική και τα διοικητικά συμβούλια επιχειρήσεων»

Η Better Future διοργανώνει webcast, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και προσφέρει την ευκαιρία, σε όσους το παρακολουθήσουν, να εμβαθύνουν στα διλήμματα του επιχειρηματικού σκηνικού.

Ημερίδα με τίτλο «Εταιρική κουλτούρα, στρατηγική και τα Διοικητικά Συμβούλια επιχειρήσεων» πραγματοποιείται την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, ώρα 09:00, στη Βρετανική Κατοικία με δυνατότητα παρακολούθησης της ζωντανής μετάδοσης σε webcast.

Οι συνέπειες από την συνεχιζόμενη υγειονομική κρίση επηρεάζει καταλυτικά κατεστημένες αντιλήψεις αλλά και τον τρόπο  που τα διοικητικά συμβούλια εταιρειών πρέπει να διαχειριστούν τις αναπάντεχες εξελίξεις. Παρότι παραμένουν αναλλοίωτες οι κεντρικές επιδιώξεις να δίνεται έμφαση στην εταιρική διακυβέρνηση και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, επανεξετάζονται στην πράξη οι στρατηγικές που ακολουθούνται. 

Πώς διαμορφώνεται ο ρόλος του Διοικητικού Συμβουλίου; Είναι βέβαιον ότι επικρατεί η εταιρική κουλτούρα που θέλουμε; Η στρατηγική του παρελθόντος οδηγεί στην αξιοποίηση νέων ευκαιριών; Σε αυτά κι άλλα επίκαιρα ερωτήματα, αναφέρεται ο κεντρικός εισηγητής της ημερίδας Patrick Dunne, διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στην εταιρική διακυβέρνηση, συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου Boards. Ο διάσημος εισηγητής με μακρά θητεία στο Πανεπιστήμιο Warwick, είναι Πρόεδρος της Boardelta, του EY Foundation και του ESSA- Education Sub Saharan Africa. 

Η ημερίδα οργανώνεται από την Better Future και προσφέρει σε όσους την παρακολουθήσουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στα διλλήματα του επιχειρηματικού σκηνικού που αλλάζει ραγδαία διεθνώς. Επίσης θα εξεταστούν η ευχέρεια των διοικήσεων των εταιρειών να προσαρμόσουν την στρατηγική τους σε εποχή μεγάλων αβεβαιοτήτων. Ποιες είναι οι δυνατότητες αλλά και οι ευκαιρίες να υιοθετηθούν στρατηγικές που διευκολύνουν μελλοντικές επιτυχίες. 

Μετά την κεντρική εισήγηση ακολουθεί συζήτηση με διακεκριμένα επιχειρηματικά στελέχη που έχουν απαντήσει σε ισχυρές προκλήσεις από τη θέση Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου μεγάλων εταιρειών. Συμμετέχουν οι:

  • Κώστας Μιχαηλίδης, Εθνική Τράπεζα.
  • Ράνια Αικατερινάρη,  Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών & Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ).
  • Martin Czurda, Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
  • Γιάννος Μιχόπουλος, ΔΕΣΦΑ.
  • Βαγγέλης Αποστολάκης, KPMG.

Η ημερίδα διεξάγεται με την στήριξη του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, της εταιρείας επιμόρφωσης μελών ΔΣ  Financial Times BDP  και με  περιορισμένες θέσεις συμμετεχόντων.
Πληροφορίες  στο τηλέφωνο +30 211 4110900 ή www.betterfuture.gr 

Εγγραφές: https://bit.ly/3tmRq1e

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kikilias
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Β. Κικίλιας: Αυτοί είναι οι τέσσερις πυλώνες για τον τουρισμό

Με δεδομένο ότι άμεσα ή έμμεσα, περίπου 1 στα 4 ευρώ προέρχεται από τον τουρισμό, το υπουργείο έχει θέσει τέσσερις πυλώνες στα άμεσα σχέδια του, με σκοπό την επιπλέον αναθέρμανση της οικονομίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπ. Εργασίας: Αυτά είναι τα νέα δικαιώματα των εργαζομένων στα delivery

Με τους ελέγχους το ΣΕΠΕ επιχειρεί να διαπιστώσει εάν στον κλάδο των delivery και των courier, που λειτουργούν μέσω πλατφορμών, υπάρχουν ψευδεπίγραφες συμβάσεις παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών.
adonis georgiadis-anaptyxis-katastimata
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης για αυξήσεις σε ενέργεια: Διεκδικούμε πακέτο από την Ευρωπη

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι η κυβέρνηση ανακοίνωσε επιδοτήσεις στην ενέργεια για το επόμενο τρίμηνο μέχρι το τέλος του έτους, ενώ σημείωσε ότι το μέτρο θα συνεχιστεί και μετά εάν συνεχιστούν και οι διεθνείς αυξήσεις.