ΓΔ: 898.63 -0.74% Τζίρος: 98.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Politeia Kainotomias, YPAN
Φωτο: Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων για την Πολιτεία της Καινοτομίας

Η παράταση είναι μέχρι και τις 19 Απριλίου, ενώ την επόμενη ημέρα θα υπάρξει άνοιγμα των φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως διευκρινίζει το υπ. Ανάπτυξης.

Την απόφαση για παράταση της προθεσμίας υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Πολιτεία Καινοτομίας» μέχρι τις 19 Απριλίου 2021 υπέγραψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας.

Ο Φάκελος Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της προκήρυξης μέχρι την 19η  Απριλίου  2021 και ώρα  13:00  μ.μ. (Ώρα  Ελλάδος). Η αποσφράγιση των Φακέλων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα πραγματοποιηθεί την 20η Απριλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. (Ώρα  Ελλάδος) στη διεύθυνση της Αναθέτουσας Αρχής. Στη διαδικασία αποσφράγισης δικαιούνται να παρίστανται μόνο Υποψήφιοι που έχουν υποβάλει Φάκελο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και, ειδικότερα, ένας (1) νομίμως εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος εκ μέρους κάθε Υποψηφίου.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας δήλωσε: «Λόγω των δυσκολιών της πανδημίας, αποφασίσαμε να δώσουμε παράταση διάρκειας 1 μήνα για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Πολιτεία Καινοτομίας. Καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 19η  Απριλίου  2021».
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα 10 βήματα της κυβέρνησης για την ενίσχυση της καινοτομίας

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας παρουσίασε στο βιομηχανικό συνέδριο του ΣΕΒ «Βιομηχανία 4.0» τις πρωτοβουλίες και τα σχέδια της κυβέρνησης για την τόνωση της καινοτομίας στην χώρα.