ΓΔ: 907.22 -0.83% Τζίρος: 24.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:38:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τειρεσίας Σολομών Μπεράχας. ΑΠΕ

Σ. Μπεράχας: Η τεχνολογία θα προσφέρει νέες δυνατότητες ανάπτυξης

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αναφερόμενος στα κόκκινα δάνεια τόνισε πως η εταιρεία διαθέτει τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά δεν εγκρίνει χορηγήσεις και εκτίμησε ότι τα «κόκκινα» δάνεια είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα

Ο «θεματοφύλακας ενός πολύτιμου εργαλείου των τραπεζών, που είναι η πληροφορία» είναι η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Σολομών Μπεράχα που αναφέρθηκε στην εταιρεία που ειδικεύεται  στη συγκέντρωση και διάθεση πληροφοριών οικονομικής συμπεριφοράς και δεδομένων συγκέντρωσης χορηγήσεων.

Στο πλαίσιο των εργασιών του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών ο κ. Μπεραχάς μιλώντας στον δημοσιογράφο Σταμάτη Ζάχαρο, υπογράμμισε πως «η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ διαθέτει δεδομένα και πληροφορίες που αφορούν όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα και την αγορά» υπογράμμισε σχετικά. Αναφερόμενος στα «κόκκινα» δάνεια, ανέφερε ότι η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ διαθέτει τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά δεν εγκρίνει χορηγήσεις και εκτίμησε ότι τα «κόκκινα» δάνεια είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα μας για δέκα χρόνια.

«Γίνεται μια κοσμογονία από όσα συμβαίνουν με την τεχνολογική επανάσταση. Η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ είναι μια κατεξοχήν 100% ψηφιακή εταιρεία» ανέφερε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η τεχνολογία θα προσφέρει μεν νέες δυνατότητες ανάπτυξης, αλλά «δεν θα υποκαταστήσει την απαραίτητη συναισθηματική νοημοσύνη».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Euros, Money, xrhmata, nomismata
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναπτυξιακή Τράπεζα: 20 εκατ. για ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων

Το Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (ΤΑΔΥΜ) συμμετέχει στο κεφάλαιο του δανείου κατά 40% και ταυτόχρονα επιδοτεί το επιτόκιο του δανείου κατά 100% για τα πρώτα δύο έτη του δανείου, ενώ η τράπεζα συμμετέχει στο κεφάλαιο του δανείου κατά 60%.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έως τις 7 Ιουνίου οι δηλώσεις για «παγωμένες» επιταγές στις τράπεζες

Όπως αναφέρει σε διευκρινιστική της ανακοίνωση η Ελληνική Ένωση Τραπεζών έως και τις 7 Ιουνίου δεν υπάρχει η δυνατότητα σφράγισης επιταγών επιχειρήσεων που εντάσσονται σε πληττόμενους από τον κορονοϊό ΚΑΔ.