ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
google, artificial intelligence
Φώτο: Shutterstock

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Google – ΕΣΑ για τη στήριξη του λιανεμπορίου

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος  για τη Δωρεάν Εξατομικευμένη Συμβουλευτική, θα πραγματοποιηθεί μέσω της ειδικής φόρμας που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α www.esathena.gr.

H Google και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την αποτελεσματική στήριξη του κλάδου του λιανικού εμπορίου. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Google θα στηρίξει εμπράκτως τα μέλη του Συλλόγου προσφέροντάς τους δωρεάν ατομικές διαδικτυακές συναντήσεις, καλύπτοντας σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθεί μια επιχείρηση στο διαδίκτυο, προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη ψηφιακή παρουσία.

Εργοδότες και εργαζόμενοι  που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανικού εμπορίου, συμμετέχοντας σε  ατομικές  συνεδρίες με εξειδικευμένους Έλληνες συμβούλους, θα μπορέσουν να επωφεληθούν από τα κάτωθι :

Ολοκληρωμένη παρουσία της επιχείρησης στο Google My Business, για τη δωρεάν προβολή της στην Αναζήτηση και στους Χάρτες της Google.
Βασικά βήματα που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία ενός πλάνου ψηφιακού μάρκετινγκ.
Ενημέρωση για τα δωρεάν διαθέσιμα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά, βελτιώνοντας τη στρατηγική και την παραγωγικότητά τους.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος  για τη Δωρεάν Εξατομικευμένη Συμβουλευτική, θα πραγματοποιηθεί μέσω της ειδικής φόρμας που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α www.esathena.gr.  Στη συνέχεια θα ορισθεί η διαδικτυακή συνάντηση, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εξής:

  1. Σύντομη αξιολόγηση της ψηφιακής ετοιμότητας της επιχείρησής και των ατομικών δεξιοτήτων.
  2. Παροχή εξατομικευμένων συμβουλών.
  3. Δημιουργία εξατομικευμένου πλάνου ψηφιακού μάρκετινγκ και προτεραιοποίηση των αναγκών.
  4. Αξιολόγηση προόδου και δυνατότητα δεύτερης συνάντησης για διενέργεια διορθωτικών κινήσεων, για την αποτελεσματικότερη προβολή της επιχείρησης και την επιβεβαίωση της ατομικής  επίδοσης.

 
Οι συναντήσεις απευθύνονται σε όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ανεξαρτήτως επιπέδου ψηφιακών γνώσεων  και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Σύνδεσμος φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος:
https://events.withgoogle.com/esathena-google-partnership/

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συμμαχία ΕΣΑ και GRECA για τη μετάβαση του εμπορίου στην ψηφιακή εποχή

Τα δύο μέρη αναγνωρίζουν ότι το εμπόριο αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη όλης της χώρας και πως η στήριξή των φυσικών αλλά και των ηλεκτρονικών καταστημάτων αυτή τη δύσκολη περίοδο κρίνεται απαραίτητη. Ποιο είναι το πλαίσιο συνεργασίας.
emporio-katastimata-magazia-xristougenna
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόγραμμα στήριξης ρευστότητας ζητά ο κλάδος του λιανεμπορίου

Επισημάνθηκε ότι υπάρχει μια δυσανάλογημέριμνα για το εμπόριο σε σχέση με άλλους τομείς που, όπως ειπώθηκε αυτήν την ώρα της επανεκκίνησης, τυγχάνουν προγραμμάτων ειδικής στήριξης της πολιτείας.