ΓΔ: 1480.13 -1.08% Τζίρος: 105.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:18:30 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
TAIPED, E AUCTION IX
Πηγή: ΤΑΙΠΕΔ

ΤΑΙΠΕΔ: Άνω των 4,2 εκατ. ευρώ τα έσοδα από πώληση 4 ακινήτων

Αφορά δύο ακίνητα στην περιοχή της Αθήνας, το Ξενία Ιαματικής Πηγής Κύθνου και το κτήριο του πρώην Ειρηνοδικείου στην Κλειτορία Αχαϊας.

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης πλειοδοτών για τέσσερα ακίνητα τα οποία είχαν ενταχθεί σε σε διαγωνιστική διαδικασία μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Αuction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ. 

Τα συνολικά έσοδα για το Ταμείο και το ελληνικό Δημόσιο έφθασαν στο επίπεδο των  4.242.660 ευρώ, ενώ όπως αναφέρει το ΤΑΙΠΕΔ, αναδείχθηκαν πλειοδότες για τα παρακάτω ακίνητα του e-Auction IX:

  • Για την μεταβίβαση του δικαιώματος επιφανείας για 99 χρόνια του Ξενία Ιαματικής Πηγής Κύθνου, ιδιώτης με προσφορά 2.862.510 ευρώ.
  • Για την πώληση πολυώροφου κτιρίου γραφείων στην Αθήνα (οδός Ιπποκράτους), ιδιώτης με προσφορά 954.000 ευρώ.
  • Για την πώληση οροφοδιαμερίσματος Γ’ ορόφου σε πολυώροφο κτίριο στην Αθήνα (Αιόλου & Ερμού), η Cosmopolitan Επενδύσεων ΑΕΕ με προσφορά 281.150 ευρώ.
  • Για την πώληση του πρώην Ειρηνοδικείου στην Κλειτορία Αχαϊας (διώροφο κτίσμα), ο Δήμος Καλαβρύτων με προσφορά 145.000 ευρώ.
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

gournes
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση έως 15/10 για το ακίνητο της πρώην βάσης στις Γούρνες

Η αρχική καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προσφορών ήταν η 15η Ιουλίου, με το ΤΑΙΠΕΔ να προχωρά σε μετάθεση τελικών ημερομηνιών και για ορισμένα ακόμη θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο ακίνητο.