ΓΔ: 2636.54 -1.24% Τζίρος: 502.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
oikonomia, ependiseis, epixeiriseis
Φωτο: Shutterstock

Έκτακτο βοήθημα από ΕΒΕΑ σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από πυρκαγιές

Στη μνήμη του εκλιπόντος προέδρου Κωνσταντίνου Μίχαλου, το ΕΒΕΑ αποφάσισε τη χορήγηση έκτακτου βοηθήματος από τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα από το 2018.

Τη χορήγηση έκτακτου βοηθήματος για τις επιχειρήσεις - μέλη του που επλήγησαν αποφάσισε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο προεδρεύων και Α΄ αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ιωάννης Συγγελίδης, η διοικητική επιτροπή και το διοικητικό συμβούλιο του ΕΒΕΑ εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους και τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική που έχει προξενήσει τεράστια οικολογική καταστροφή και ανυπολόγιστες ζημιές σε οικίες και επιχειρήσεις.

Το ΕΒΕΑ στη μνήμη του εκλιπόντος προέδρου Κωνσταντίνου Μίχαλου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, για να στηρίξει έμπρακτα τις επιχειρήσεις - μέλη του που επλήγησαν αποφάσισε τη χορήγηση έκτακτου βοηθήματος από τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: Νο 040/015702-35) με επωνυμία «ΕΒΕΑ-ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ» από τον Ιούλιο του 2018 μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Οι επιχειρήσεις - μέλη του ΕΒΕΑ καλούνται να επικοινωνήσουν με το τμήμα Οργάνων Διοίκησης τηλ. 210-3622158 προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες και να ταυτοποιηθούν μέσω ΓΕΜΗ για να λάβουν την έκτακτη βοήθεια που προσφέρει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Πιερρακάκης Eurogroup
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης: Στήριξη επιχειρήσεων - Μπρατάκος: Ανάγκη για περισσότερο πλούτο

Ο Κ. Πιερρακάκης διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση αξιοποιεί κάθε δυνατότητα στήριξης των επιχειρήσεων, εντός των ορίων της οικονομίας, σε συνεδρίαση του ΕΒΕΑ. Ο Γ. Μπρατάκος ζήτησε σαφές σχέδιο για ενίσχυση παραγωγής και πλούτου.
Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σοφία Εφραίμογλου: Η πολυμορφία στις ηγεσίες φέρνει καλύτερες αποφάσεις

Η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου υπογράμμισε ότι η διαφορετικότητα στις ηγετικές ομάδες ενισχύει την αποτελεσματικότητα, τη διαχείριση ρίσκου και την ανταγωνιστικότητα, διευρύνοντας την οπτική και τις λύσεις σε κάθε επιχειρηματική απόφαση.
Γιάννης Μπρατάκος χαμογελά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Μπρατάκος: Νέο συμβόλαιο ανάπτυξης μετά το Ταμείο Ανάκαμψης

Με την ομιλία του προέδρου ΕΒΕΑ, Γ. Μπρατάκου, εγκαινιάστηκε το περίπτερο του ΕΒΕΑ στη ΔΕΘ, με βασικό θέμα το «Νέο παραγωγικό συμβόλαιο» για τη χώρα μετά το Ταμείο Ανάκαμψης και τη συμμετοχή αρμόδιων υπουργών.
Σύνοδος Emerging Managers
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΒΕΑ στη 90ή ΔΕΘ: Στρατηγική ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας έως 2040

Το ΕΒΕΑ στη ΔΕΘ 2026 αναδεικνύει τις προτεραιότητες για την επιχειρηματικότητα, συζητώντας το νέο παραγωγικό μοντέλο και τη βιώσιμη στρατηγική μέχρι το 2040 με τη συμμετοχή εκπροσώπων κυβέρνησης, φορέων και αγοράς.
Τάκης Θεοδωρικάκος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο η στήριξη ΜμΕ και μεσαίας τάξης σε συνάντηση Θεοδωρικάκου-Μπρατάκου

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος παρουσίασε στον Υπουργό Ανάπτυξης προτάσεις για τη στήριξη των επιχειρήσεων, τονίζοντας την ανάγκη για σταθερό επενδυτικό περιβάλλον, ενίσχυση ΜμΕ και βελτίωση πρόσβασης σε χρηματοδότηση.