ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:34:00
Ερευνητής με ηλεκτρονικά δεδομέναΕπιστήμονας σε έρευνα
Φώτο: Shutterstock

Συναντήσεις ελληνικών και τσεχικών επιχειρήσεων νανοτεχνολογίας στο ΕΒΕΑ

Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και τσεχικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της νανοτεχνολογίας.

Επιχειρηματική αποστολή νανοτεχνολογίας από την Τσεχία, θα υποδεχθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 14:00.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Enterprise Greece και με την πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας θα υποδεχθούν στα γραφεία του επιμελητηρίου, στις 22 Σεπτεμβρίου 2021, αποστολή που θα αποτελείται από μέλη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Νανοτεχνολογίας της Τσεχικής Δημοκρατίας (www.nanoasociace.cz/en) με επικεφαλής τον πρόεδρο του συνδέσμου, Jiri Kus. Την αποστολή θα συνοδεύσει η υφυπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου, Silvana Jirotková.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και τσεχικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της νανοτεχνολογίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Πιερρακάκης Eurogroup
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης: Στήριξη επιχειρήσεων - Μπρατάκος: Ανάγκη για περισσότερο πλούτο

Ο Κ. Πιερρακάκης διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση αξιοποιεί κάθε δυνατότητα στήριξης των επιχειρήσεων, εντός των ορίων της οικονομίας, σε συνεδρίαση του ΕΒΕΑ. Ο Γ. Μπρατάκος ζήτησε σαφές σχέδιο για ενίσχυση παραγωγής και πλούτου.
Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σοφία Εφραίμογλου: Η πολυμορφία στις ηγεσίες φέρνει καλύτερες αποφάσεις

Η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου υπογράμμισε ότι η διαφορετικότητα στις ηγετικές ομάδες ενισχύει την αποτελεσματικότητα, τη διαχείριση ρίσκου και την ανταγωνιστικότητα, διευρύνοντας την οπτική και τις λύσεις σε κάθε επιχειρηματική απόφαση.
Γιάννης Μπρατάκος χαμογελά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Μπρατάκος: Νέο συμβόλαιο ανάπτυξης μετά το Ταμείο Ανάκαμψης

Με την ομιλία του προέδρου ΕΒΕΑ, Γ. Μπρατάκου, εγκαινιάστηκε το περίπτερο του ΕΒΕΑ στη ΔΕΘ, με βασικό θέμα το «Νέο παραγωγικό συμβόλαιο» για τη χώρα μετά το Ταμείο Ανάκαμψης και τη συμμετοχή αρμόδιων υπουργών.
Σύνοδος Emerging Managers
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΒΕΑ στη 90ή ΔΕΘ: Στρατηγική ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας έως 2040

Το ΕΒΕΑ στη ΔΕΘ 2026 αναδεικνύει τις προτεραιότητες για την επιχειρηματικότητα, συζητώντας το νέο παραγωγικό μοντέλο και τη βιώσιμη στρατηγική μέχρι το 2040 με τη συμμετοχή εκπροσώπων κυβέρνησης, φορέων και αγοράς.
Τάκης Θεοδωρικάκος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο η στήριξη ΜμΕ και μεσαίας τάξης σε συνάντηση Θεοδωρικάκου-Μπρατάκου

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος παρουσίασε στον Υπουργό Ανάπτυξης προτάσεις για τη στήριξη των επιχειρήσεων, τονίζοντας την ανάγκη για σταθερό επενδυτικό περιβάλλον, ενίσχυση ΜμΕ και βελτίωση πρόσβασης σε χρηματοδότηση.