ΓΔ: 867.8 0.98% Τζίρος: 88.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ιωάννης Λιανός, πρόεδρος Επιτροπής Ανταγωνισμού
Ιωάννης Λιανός, Πρόεδρος Επιτροπής Ανταγωνισμού. Φωτο: BusinessDaily.gr

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Αφορά απόφοιτους οικονομικής επιστήμης, πληροφορικής και νομικής κατεύθυνσης, οι οποίοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής έως και τις 14 Ιανουαρίου.

Μέχρι την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι νέοι επιστήμονες να καταθέσουν αίτηση για εξάμηνη πρακτική άσκηση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Γιάννη Λιανού, «καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (απόφοιτοι) νέοι επιστήμονες:

  • Οικονομικής επιστήμης (ιδίως εκείνοι με κατεύθυνση λογιστικής και οικονομετρίας)
  • Πληροφορικής (datascientists - επιθυμητή εξειδίκευση στον χειρισμό και στην ανάλυση αλγορίθμων και τεχνικών μηχανικής μάθησης και γενικότερα τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης κατά προτίμηση βασισμένες σε οικονομικές και στατιστικές αρχές, αλλά και απόφοιτοι με δημιουργικό πνεύμα για ανάπτυξη δεξιοτήτων γραφιστικής και διαχείρισης συστημάτων Content Management Systems)
  • Νομικής κατεύθυνσης (με επιθυμητή ειδίκευση στο δίκαιο του ανταγωνισμού)
  • να υποβάλλουν έως και την Παρασκευή 14/01/2022, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], αίτηση για περίοδο που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 6 μήνες, η όποια θα συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών. Ο προβλεπόμενος χρόνος έναρξης της πρακτικής άσκησης είναι τέλη Ιανουαρίου».

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες της πανδημίας COVID19, παρέχει τη δυνατότητα στους επιλεγέντες να απασχοληθούν εξ αποστάσεως για όσο καιρό ισχύουν τα έκτακτα μετρά διασφάλισης της δημοσιάς υγείας με ελάχιστη αυτοπρόσωπη παρουσία. 

Οι ασκούμενοι θα λάβουν βεβαίωση και συστατική επιστολή επιτυχούς ολοκλήρωση της άσκησης στην επιτροπή. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού της Επιτροπής Ανταγωνισμού (τηλ.: 210-88.09.224), ενώ για μια σύντομη γνωριμία με τους ανθρώπους πίσω από την Αρχή και το εργασιακό περιβάλλον μπορούν να δουν το σχετικό βίντεο από το κανάλι της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο YouTube.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιωάννης Λιανός, πρόεδρος Επιτροπής Ανταγωνισμού
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

I. Λιανός: Σε χρόνο ρεκόρ κλείνουν οι υποθέσεις στην Επ. Ανταγωνισμού

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, οι υποθέσεις ολοκληρώνονται πιο γρήγορα από ότι σε άλλες Αρχές Ανταγωνισμού στην Ευρώπη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βρήκε παραβάσεις η Επ. Ανταγωνισμού στην αγορά τηλεπικοινωνιακών συσκευών

Αυτεπάγγελτη έρευνα στις αγορές χονδρικής και λιανικής διαδικτυακής πώλησης συσκευών τηλεπικοινωνίας και τηλεδιασκέψεων και συναφούς εξοπλισμού, ανταλλακτικών και λογισμικού, όρισε η Επιτροπή.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Έφοδος» της Επ. Ανταγωνισμού σε εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας

Σε συνεργασία με τη ΡΑΕ, η οποία είναι επιφορτισμένη με τον ex ante έλεγχο του ανταγωνισμού στον κλάδο, η ΕΑ παρακολουθεί στενά τις αυξήσεις τιμών που σημειώνονται διεθνώς, καθόσον οι αυξήσεις αυτές δύνανται να έχουν επιπτώσεις εντός της ελληνικής επικράτειας.
Vasilikos, xenodoxeia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καταγγελίες ξενοδόχων στην Επ. Ανταγωνισμού για πλατφόρμες τύπου Airbnb

Όπως τόνισε ο επικεφαλής του ΞΕΕ, κ. Αλ. Βασιλικός «όταν σχεδιάζουμε μακροπρόθεσμα το βιώσιμο τουριστικό μέλλον της Ελλάδας, δεν μπορεί την ίδια στιγμή να εθελοτυφλούμε μπροστά σε καταχρηστικές και παραπλανητικές πρακτικές».