ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:51:30 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Τεχνολογικό hub καινοτομίας δημιουργεί η Steelmet, θυγατρική της Viohalco

Το καινοτόμο και φιλόδοξο πρόγραμμα της STEELMET, απευθύνεται, σε πρώτη φάση, σε νέες και νέους πτυχιούχους του IT, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια υψηλού επιπέδου εργασιακή εμπειρία.

Με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων και να δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, η STEELMET, δίνει τη δυνατότητα σε 15 νέους επαγγελματίες του IT (Information Technology), να αποτελέσουν μέρος της εξέλιξης και της ψηφιακής καινοτομίας που προσφέρει σε μερικές από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ανακοινώνει το πρόγραμμα IT Professionals of Tomorrow.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με το πρόγραμμα αυτό, στοχεύει να δημιουργήσει ένα δυναμικό hub τεχνολογίας, όπου τα μέλη του θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε διαφορετικά ψηφιακά έργα και εφαρμογές, το μέγεθος και των εύρος των οποίων τα κατατάσσει στα πλέον σημαντικά παγκοσμίως.

Το καινοτόμο και φιλόδοξο πρόγραμμα της STEELMET, απευθύνεται, σε πρώτη φάση, σε νέες και νέους πτυχιούχους του IT, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια υψηλού επιπέδου εργασιακή εμπειρία, όπως και πρακτικές εργασιακές δεξιότητες εστιασμένες στην εξειδίκευσή τους, συμμετέχοντας ενεργά στα projects της εταιρίας.

Δεκαπέντε (15) νέοι επαγγελματίες θα επιλεγούν, προκειμένου να εργαστούν για 6 μήνες, στο πλαίσιο του IT Professionals of Tomorrow, διατηρώντας την προοπτική να συνεχίσουν και να εξελίξουν την καριέρα τους στη STEELMET ή και σε άλλες εταιρίες της Viohalco, σε 6 βασικές ειδικότητες: Software Developer, Network Engineer, Azure Engineer, Business Intelligence Engineer, Security Engineer και Helpdesk Engineer.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα πρέπει να διαθέτουν σχετικό πτυχίο, από την Ελλάδα ή από Πανεπιστημιακό ίδρυμα του εξωτερικού ή αντίστοιχες τεχνολογικές πιστοποιήσεις και από 0 έως 3 χρόνια εργασιακή εμπειρία, θα εργαστούν σε μερικά από τα πλέον σημαντικά έργα της STEELMET.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Stanford-University
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολλαπλά οφέλη για τα πανεπιστήμια η συνεργασία με τις επιχειρήσεις

Η ανάθεση από τις επιχειρήσεις στα εκπαιδευτικά ιδρύματα διεξαγωγής μελετών προκειμένου να παράγουν τα καινοτόμα προϊόντα τους, προσφέρει σημαντικό εισόδημα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρωτοβουλίες για την σύνδεση της επιστημονικής έρευνας με την αγορά

Βασικός στόχος της Δράσης είναι ενίσχυση συνεργατικών ερευνητικών έργων διαθεματικού χαρακτήρα, υψηλής επιστημονικής και τεχνολογικής ποιότητας, με σκοπό την ενσωμάτωση της έρευνας και της καινοτομίας στον παραγωγικό ιστό της χώρας.
dimas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρίστος Δήμας: Σε 3 μήνες η υποβολή προσφορών για την Πολιτεία Καινοτομίας

Αξίζει να αναφερθεί πως εταιρείες κολοσσοί από όλο τον κόσμο, που προέρχονται από τον χώρο της τεχνολογίας και της καινοτομίας, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το έργο, προκειμένου να συμπράξουν συνέργειες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Viohalco: Αύξηση 45% του τζίρου στο α΄εξάμηνο, ανήλθε στα 3,59 δισ. ευρώ

Στα 355 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το ενοποιημένο αναπροσαρμοσμένο EBITDA και τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρου εισοδήματος ανήλθαν σε 293 εκατ. ευρώ κυρίως λόγω της ισχυρής ανάπτυξης του κλάδου αλουμινίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εντός εξαμήνου θα γίνονται οι αποδόσεις δαπανών έρευνας και ανάπτυξης

Σημειώνεται ότι οι εν λόγω αλλαγές αφορούν στις πιστοποιήσεις των δαπανών επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας από το φορολογικό έτος 2022 και στο εξής, ώστε να μην υπάρχει αιφνιδιασμός των εταιρειών.