ΓΔ: 1424.77 1.21% Τζίρος: 176.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Τεχνολογικό hub καινοτομίας δημιουργεί η Steelmet, θυγατρική της Viohalco

Το καινοτόμο και φιλόδοξο πρόγραμμα της STEELMET, απευθύνεται, σε πρώτη φάση, σε νέες και νέους πτυχιούχους του IT, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια υψηλού επιπέδου εργασιακή εμπειρία.

Με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων και να δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, η STEELMET, δίνει τη δυνατότητα σε 15 νέους επαγγελματίες του IT (Information Technology), να αποτελέσουν μέρος της εξέλιξης και της ψηφιακής καινοτομίας που προσφέρει σε μερικές από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ανακοινώνει το πρόγραμμα IT Professionals of Tomorrow.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με το πρόγραμμα αυτό, στοχεύει να δημιουργήσει ένα δυναμικό hub τεχνολογίας, όπου τα μέλη του θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε διαφορετικά ψηφιακά έργα και εφαρμογές, το μέγεθος και των εύρος των οποίων τα κατατάσσει στα πλέον σημαντικά παγκοσμίως.

Το καινοτόμο και φιλόδοξο πρόγραμμα της STEELMET, απευθύνεται, σε πρώτη φάση, σε νέες και νέους πτυχιούχους του IT, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια υψηλού επιπέδου εργασιακή εμπειρία, όπως και πρακτικές εργασιακές δεξιότητες εστιασμένες στην εξειδίκευσή τους, συμμετέχοντας ενεργά στα projects της εταιρίας.

Δεκαπέντε (15) νέοι επαγγελματίες θα επιλεγούν, προκειμένου να εργαστούν για 6 μήνες, στο πλαίσιο του IT Professionals of Tomorrow, διατηρώντας την προοπτική να συνεχίσουν και να εξελίξουν την καριέρα τους στη STEELMET ή και σε άλλες εταιρίες της Viohalco, σε 6 βασικές ειδικότητες: Software Developer, Network Engineer, Azure Engineer, Business Intelligence Engineer, Security Engineer και Helpdesk Engineer.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα πρέπει να διαθέτουν σχετικό πτυχίο, από την Ελλάδα ή από Πανεπιστημιακό ίδρυμα του εξωτερικού ή αντίστοιχες τεχνολογικές πιστοποιήσεις και από 0 έως 3 χρόνια εργασιακή εμπειρία, θα εργαστούν σε μερικά από τα πλέον σημαντικά έργα της STEELMET.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Perivallon, Klimatiki Allagi, Klima, Clima
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπ. Ανάπτυξης: Μελέτη για την υποστήριξη του Εθνικού Οικοσυστήματος Έρευνας

Με ορίζοντα το 2030 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων ανάλυση των δεδομένων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση κοινωνικών προκλήσεων όπως των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής.
Apostolos Tzitzikostas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκρίθηκε η αδειοδότηση για την κατασκευή της νέας γέφυρας του Λουδία

Η παλιά γέφυρα του Λουδία είναι μεταλλική και κατασκευάστηκε το 1950 για να ενώσει οδικά τους νομούς Θεσσαλονίκης και Ημαθίας. Η νέα γέφυρα, για την οποία υπάρχει δέσμευση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, θα εξυπηρετήσει με επάρκεια τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό διερχόμενων οχημάτων από το σημείο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χ. Μαργαρίτης: Πιο ανταγωνιστική η Ελλάδα μέσω της καινοτομίας

Όπως ανέφερε ο Group Chief Operating Officer της Τρ. Πειραιώς, αναδεικνύεται η διασύνδεσης του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου, επισημαίνοντας την ανάγκη ενίσχυσης της χρηματοδότησης για νέες τεχνολογίες.
theofilos vasiliadis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεόφιλος Βασιλειάδης: Τι συμβουλές δίνει στους νεοφυείς επιχειρηματίες

Ο διευθύνων σύμβουλος της Καριέρα ΑΕ, θέλησε να τη μοιραστεί την εμπειρία του με τους νεοφυείς και όχι μόνον επιχειρηματίες μέσω του βιβλίου του «Μικρός ήθελα να γίνω ταξιτζής» (Key Books) που μόλις κυκλοφόρησε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο κλάδος των κατασκευών βασικός πυλώνας της οικονομίας

H υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου, σημείωσε ότι «το όραμα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένα νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο για την Ελλάδα των επόμενων δεκαετιών».