ΓΔ: 1403.76 -0.58% Τζίρος: 53.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:01:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
kikilias
Φώτο: George Vitsaras / SOOC

Κικίλιας: Στρατηγική στόχευση να προωθήσουμε εναλλακτικούς προορισμούς

Μιλώντας στο BBC o υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι «η καμπάνια μας βασίστηκε στην διάχυση των τουριστών σε όλες τις περιοχές της χώρας, ιδιαίτερα στις λιγότερο δημοφιλείς περιοχές».

Η Ελλάδα «φωτίζει» τα λιγότερο δημοφιλή νησιά της στο εξωτερικό αυτό το χρόνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του υπουργού τουρισμού Βασίλη Κικίλια.

«Στρατηγική μας στόχευση ήταν και είναι να προωθήσουμε εναλλακτικούς προορισμούς» δηλώνει ο κ. Κικίλιας, υπογραμμίζοντας πως «η καμπάνια μας βασίστηκε στην διάχυση των τουριστών σε όλες τις περιοχές της χώρας, ιδιαίτερα στις λιγότερο δημοφιλείς περιοχές».

Στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Victoria Craig τονίζει πως μετά από δύο χρόνια πανδημίας η συγκέντρωση των τουριστών σε δημοφιλείς περιοχές αποτελεί ένα ζήτημα που κάποιες κυβερνήσεις το έχουν λάβει από την αρχή υπόψη τους στη στρατηγική τους.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται εκτενής αναφορά στην Τήνο, ως ένα από τα 33 νησιά των Κυκλάδων, γνωστό για το θρησκευτικό στοιχείο αλλά και για τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες της, τα παραδοσιακά σπίτια και την πρωτογενή παραγωγή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kikilias
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κικίλιας: Αύξηση τζίρων 25,78% και 9,11% σε καταλύματα και εστίαση τον Νοέμβριο

Υπογράμμισε την πολύ μεγάλη στήριξη της κοινωνίας από την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου των πολλαπλών παγκόσμιων κρίσεων, με 44 δις μέσα στην πανδημία και 11 δις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.
kikilias
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρεκόρ τον Ιούνιο με περισσότερες από 3,4 εκατ. αφίξεις ταξιδιωτών

Ο υπουργός Τουρισμού επιβεβαίωσε ότι παρά τις πολλαπλές παγκόσμιες κρίσεις που αντιμετωπίζει και η χώρα μας, η εικόνα από τουριστικές ροές και ταξιδιωτικά έσοδα κρίνεται πολύ ικανοποιητική.