ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstosk

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ψηφιακό μάρκετινγκ από την Samsung

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και τον Δήμο Αμαρουσίου, ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου και παρέχεται δωρεάν.

Η Samsung Electronics Hellas συνεχίζει τα προγράμματα ψηφιακών δεξιοτήτων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, ανακοινώνοντας το επιμορφωτικό πρόγραμμα «SolveForTomorrow -Στρατηγική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ». Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και τον Δήμο Αμαρουσίου και ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου.  Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν. Απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες, ανέργους και όλους όσοιεπιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη σύγχρονη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Ανθρώπινων Πόρων και στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ. Μέσα από το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 2 μηνών/56 διδακτικών ωρών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις πάνω σε θεματικές απαραίτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Αναλυτικά, το «Solve for tomorrow - Στρατηγική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ», διαρθρώνεται από τις ακόλουθες διδακτικές ενότητες:

  • Digital Marketing (14 ώρες)
  • Strategic Management (14 ώρες) 
  • Strategic Communications (14 ώρες) και
  • Social Media Marketing (14 ώρες)

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της δημιουργικότητας και συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων, αξιοποιώντας τη μεθοδολογίαDesignThinking. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα απονεμηθεί πιστοποίηση από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, αναγνωρισμένη στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω e-mailστη Γραμματεία του ΚΕΔΙΒΜ ([email protected]) έως τις 12 Οκτωβρίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα  https://career.unipi.gr/2022/10/04/δωρεαν-πιστοποιημενο-εκπαιδευτικο/
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα Big Data μοχλός ανάπτυξης για τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις

Μελέτη του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος υπογραμμίζει την σημασία της αξιοποίησης των big data από μικρές επιχειρήσεις.
digital skills-ekpaideusi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Όχημα» για τον επαναπατρισμό επιστημόνων οι ψηφιακές δεξιότητες

Στην έρευνα «Brain Regain vs Digital Skills Gap», η μεγαλύτερη ζήτηση (ποσοστό άνω του 30%) παρατηρείται στις ειδικότητες Backend Developers (45,5%), Web and App Developers (40,7%), Project Managers (39%), AI and Machine Learning Specialists (32,5%) και Data Analysts (31,7%).
ependyseis, epixeiriseis, kerdi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόκληση για τις επιχειρήσεις η διαχείριση των χρηματικών διαθέσιμων

Τί θα πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις και οι προκλήσεις το 2023 σύμφωνα με την NEPA Economic Consulting. Δομημένοι ισολογισμοί και ακριβής προετοιμασία του προϋπολογισμού είναι βασικές παράμετροι καθώς το κόστος χρήματος ανεβαίνει λόγω των επιτοκίων.
laptop
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δωρεάν 270.000 Ψηφιακά Πιστοποιητικά/Υπογραφές σε κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις - μέλη των επιμελητηρίων της χώρας, έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τα φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν να λάβουν ψηφιακή υπογραφή, τα οποία πρέπει να είναι νόμιμοι εκπρόσωποι της κεφαλαιουχικής επιχείρησης.
ependyseis, epixeiriseis, kerdi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ανθεκτικές και τολμηρές επιχειρήσεις - Το υπόδειγμα των Growth Awards

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank Γεώργιος Ζανιάς οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν ξεχώρισαν επιδεικνύοντας ανθεκτικότητα, υπερβαίνοντας δυσκολίες και διαμορφώνοντας, τελικά, συνθήκες για βιώσιμη ανάπτυξη.