ΓΔ: 1045.84 1.47% Τζίρος: 66.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: SOOC

Παπαθανάσης: Προτεραιότητα η πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών

«Η κυβέρνηση στηρίζει με ισχυρά κίνητρα την επιχειρηματικότητα σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας και τα Επιμελητήρια είναι πολύτιμοι αρωγοί μας». σημειώνει επίσης ο αναπληρωτής υπουργός.

Η κυβέρνηση στηρίζει με ισχυρά κίνητρα την επιχειρηματικότητα σε όλες τις Περιφέρειες, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης στην 52η γενική συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών. Όπως σημειώνει σε σημερινή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Παπαθανάσης: «Επισκέφθηκα χθές το Ρέθυμνο εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό στην 52η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών ΕΟΑΕΝ .

Η κυβέρνηση στηρίζει με ισχυρά κίνητρα την επιχειρηματικότητα σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας και τα Επιμελητήρια είναι πολύτιμοι αρωγοί μας. Σημαντική προτεραιότητά μας παραμένει η πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών μας μέσω της πρωτοβουλίας GR-eco Islands. Στο πλαίσιο της επίσκεψής μου, συναντήθηκα επίσης με τον πρόεδρο Μανώλη Φουρφουλάκη και τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Ρεθύμνου όπου συζητήσαμε γύρω από το κυβερνητικό έργο για την στήριξη των νοικοκυριών, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την αύξηση της απασχόλησης».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

VIPE
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δημιουργείται ενιαίο καθεστώς για τη δημιουργία Βιομηχανικών Πάρκων

Οι Οργανωμένοι Υποδοχείς Μεταποιητικών και Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων έχουν προθεσμία πέντε ετών να ενταχθούν στο νέο πλαίσιο που ψηφίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο και να μπει τέλος στα διάφορα καθεστώτα που διέπουν τις βιομηχανικές περιοχές.
xrimatodotisi-reustotita-daneia-ependyseis-oikonomia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινούν στις 9/1 οι αιτήσεις για το καθεστώς «Επιχειρηματικότητα 360°»

Στο εν λόγω καθεστώς μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις για επενδυτικά σχέδια που αφορούν στην αφαλάτωση θαλασσινού νερού σε νησιωτικές περιοχές, την ανακύκλωση, τη δημιουργία κινηματογραφικών στούντιο, τη δημιουργία γηπέδων και κολυμβητηρίων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΥ: Απαραίτητη η στρατηγική συγχωνεύσεων για τις εταιρείες πληροφορικής

Στις σημαντικότερες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εταιρείες πληροφορικής τη φετινή χρονιά μεταξύ άλλων είναι και η αναπροσαρμογή των εργασιακών σχέσεων και να οικοδομήσουν μια στρατηγική διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανακαινίζεται με σύμβαση ΣΔΙΤ η φοιτητική εστία Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου

Πρόκειται να αναβαθμιστεί το κεντρικό 10όροφο κτίριο της Παλαιάς Φοιτητικής Εστίας που έχει δυναμικότητα 552 κλινών, ενώ στα τέσσερα ΣΔΙΤ ύψους 527 εκατ. ευρώ που εγκρίθηκαν περιλαμβάνονται και τα έργα για το Σιδηροδρομικό Άξονα Βορείου Ελλάδος.
ΠΥΘeΙΑ kentro ikanotiton
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χ. Δήμας: Σύμμαχος στην αντιμετώπιση Αλτσχάιμερ και άνοιας το ΠΥΘeΙΑ

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο είναι ένα από τα 12 Κέντρα Ικανοτήτων που συγχρηματοδοτούνται από την γενική γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Korkidis-EBEP
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Β. Κορκίδης: Σημαντικά οφέλη από την ανάπτυξη της «γαλάζιας οικονομίας»

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ σημείωσε ότι όλοι οι τομείς της γαλάζιας οικονομίας, όπως η αλιεία, η υδατοκαλλιέργεια, ο παράκτιος τουρισμός, θα μπορούσαν να αναπτυχθούν μέσα από επενδύσεις σε καινοτόμες τεχνολογίες.