ΓΔ: 1185.91 -0.49% Τζίρος: 31.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:41:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

ΑΔΜΗΕ: Στις 18/9 τα αποτελέσματα Α' εξαμήνου 2019

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών η ΑΔΜΗΕ θα ανακοινώσει τα Οικονομικά Αποτελέσματα του Α' Εξαμήνου 2019

Την Τετάρτη 18/9 η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (εφεξής η «Εταιρεία») θα ανακοινώσει τα Οικονομικά Αποτελέσματα του Α΄ Εξαμήνου 2019, πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση, καθώς και τα Στοιχεία και Πληροφορίες θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.admieholding.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.helex.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο γραφείο Σχέσεων με Επενδυτές (τηλ. 210 3636936, 210 9466952).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μπαίνει μπροστά η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας με Σαουδική Αραβία

Ο ΑΔΜΗΕ και η National Grid θα κατέχουν μερίδιο 50% έκαστος, στην εταιρεία ειδικού σκοπού που θα εκπονήσει τις μελέτες για την εμπορική βιωσιμότητα του project της διασύνδεσης. Σε ποιους άλλους τομείς ενέργειας θα ενώσουν δυνάμεις οι δυο χώρες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Tα δύο νέα δίκτυα εξαγωγών ενέργειας που αναβαθμίζουν την Ελλάδα

Οι νέοι ενεργειακοί άξονες εξαγωγών ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Διαχειριστών των Συστημάτων Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, ΑΔΜΗΕ και ΔΕΣΦΑ αντίστοιχα.
energeia_revma
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διπλάσια φορτία στο σύστημα ηλεκτροδότησης τις ημέρες του καύσωνα

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΑΔΜΗΕ το φορτίο του συστήματος ξεπέρασε για ορισμένες ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα τα 10.000 μεγαβάτ (μέγεθος σημαντικό για το ελληνικό σύστημα αλλά όχι ρεκόρ).