ΓΔ: 897.76 0.29% Τζίρος: 28.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:20:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

ΑΔΜΗΕ: Στις 18/9 τα αποτελέσματα Α' εξαμήνου 2019

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών η ΑΔΜΗΕ θα ανακοινώσει τα Οικονομικά Αποτελέσματα του Α' Εξαμήνου 2019

Την Τετάρτη 18/9 η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (εφεξής η «Εταιρεία») θα ανακοινώσει τα Οικονομικά Αποτελέσματα του Α΄ Εξαμήνου 2019, πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση, καθώς και τα Στοιχεία και Πληροφορίες θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.admieholding.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.helex.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο γραφείο Σχέσεων με Επενδυτές (τηλ. 210 3636936, 210 9466952).

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκτίναξη της κατανάλωσης ρεύματος, πώς καλύπτονται οι ανάγκες

Εκτινάχθηκε στις 8.349 το φορτίο του συστήματος στις 15.00, αρκετά πάνω από την πρόβλεψε για 8.320 MWh. Σχεδόν εξαφανίστηκε η παραγωγή από ΑΠΕ, στο 18% αυξήθηκαν οι εισαγωγές, στο 17% η λιγνιτική παραγωγή.
Hlektriki-diasyndesh-krhth
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ιστορική ημέρα για την Κρήτη, σε λειτουργία τέθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Η λειτουργία της διασύνδεσης επισπεύστηκε από τον ΑΔΜΗΕ ύστερα από αίτημα του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή ηλεκτροδότηση του νησιού που διαταράχθηκε εξαιτίας βλάβης που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο σταθμό ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ στα Χανιά.
ADMHE-Ypobryxia-syndesh
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θετικό σήμα στη διεθνή αγορά η ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Πελοποννήσου

Για την κατασκευή του έργου χρειάστηκαν ειδικές μελέτες και προδιαγραφές του εξοπλισμού καθώς η διασύνδεση κατέρριψε σειρά ρεκόρ, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε μήκος υπόγεια καλωδιακή διασύνδεση εναλλασσόμενου ρεύματος παγκοσμίως.