ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

ΑΔΜΗΕ: Στις 18/9 τα αποτελέσματα Α' εξαμήνου 2019

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών η ΑΔΜΗΕ θα ανακοινώσει τα Οικονομικά Αποτελέσματα του Α' Εξαμήνου 2019

Την Τετάρτη 18/9 η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (εφεξής η «Εταιρεία») θα ανακοινώσει τα Οικονομικά Αποτελέσματα του Α΄ Εξαμήνου 2019, πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση, καθώς και τα Στοιχεία και Πληροφορίες θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.admieholding.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.helex.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο γραφείο Σχέσεων με Επενδυτές (τηλ. 210 3636936, 210 9466952).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

margaris-admie
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

AΔΜΗΕ: Κίνδυνος εκτροχιασμού επενδύσεων από τη μείωση απόδοσης

Το επενδυτικό πλάνο του Διαχειριστή τίθεται σε κίνδυνο, τονίζει ο αντιπρόεδρος του ΑΔΜΗΕ και καλεί τη ΡΑΕ να επανεξετάσει την απόφασή της, η οποία είναι αντίθετη με την πρόταση του Διαχειριστή για wacc τουλάχιστον 7.5%.
lignitis-dei-apolignitopoiisi-ilektriko-energeia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε ιστορικό χαμηλό υποχώρησε η παραγωγή λιγνίτη τον Απρίλιο

Σύμφωνα με την ανάλυση του Green Tank με βάση τα στοιχεία του ΑΔΜΗΕ, τον Απρίλιο του 2022 οι ΑΠΕ μαζί με τα μεγάλα υδροηλεκτρικά κάλυψαν το 51,2% της ζήτησης, το ορυκτό αέριο το 22,4%, οι καθαρές εισαγωγές το 21,5%, ενώ ο λιγνίτης περιορίστηκε μόλις στο 4,8%.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τεχνική συνάντηση για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Αιγύπτου

Επρόκειτο για προπαρασκευαστική συνάντηση τεχνικού χαρακτήρα των Διοικήσεων ΑΔΜΗΕ και EETC, ενόψει ενημερωτικών επαφών που έχουν προγραμματιστεί με την πολιτική ηγεσία των ΥΠΕΝ και ΥΠΑΝΕΠ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΠΕΝ: Όφελος 4,5 δισ. ευρώ από τις νησιωτικές διασυνδέσεις, πέφτουν οι ΥΚΩ

Από φέτος ο λογαριασμός των ΥΚΩ ελαφρύνεται σημαντικά, κατά 1 εκατ. ευρώ την ημέρα, καθώς από τις 3 Ιουλίου τέθηκε σε λειτουργία η «μικρή» διασύνδεση της Κρήτης (Χανιά - Πελοπόννησος).