ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
revma
Φώτο: Shutterstock

Ρεύμα: Εκπτώσεις και προσφορές από τους παρόχους για τον Σεπτέμβριο

Από 9,45 έως και 18 λεπτά ανά κιλοβατώρα κυμαίνονται οι τιμές που ανακοίνωσαν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας για τον επόμενο μήνα. Οι τιμές ανά εταιρεία.

Στα 15,5 λεπτά/KWh, χωρίς κάποια μεταβολή, για καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες διατήρησε η ΔΕΗ το τιμολόγιό της για το μήνα Σεπτέμβριο. Για τις μεγαλύτερες καταναλώσεις το τιμολόγιο ανέρχεται σε 16,7 λεπτά/KWh ενώ η χρέωση για τη νύχτα είναι 11,4 λεπτά/KWh. 

Όσον αφορά τους υπόλοιπους προμηθευτές, το πρόγραμμα Simply Generous Home της Ήρων, προσφέρεται στα 11,25 λεπτά ανά κιλοβατώρα (0,1125 €/kWh), με ενσωματωμένη την έκπτωση 10% ποσότητας που προσφέρεται σε όλους τους καταναλωτές, χωρίς προϋποθέσεις.  Mε τη συμπλήρωση 6 μηνών παραμονής στο πρόγραμμα, η έκπτωση ποσότητας ανεβαίνει στο 15% κι έτσι η τελική τιμή διαμορφώνεται στα 10,63 λεπτά ανά κιλοβατώρα (0,1063 €/kWh).

Η Protergia προσφέρει το Value Plus στα 9,46 λεπτά (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 6%).

Η Watt+Volt έχει το πρόγραμμα Reward  στα 18,28 λεπτά που με την έκπτωση συνέπειας διαμορφώνεται σε 12,28 λεπτά.

Η Volterra επίσης διατήρησε σταθερό το δικό της τιμολόγιο στα 13,98 λεπτά τόσο για νοικοκυριά, όσο και για επιχειρήσεις.

H Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ανακοίνωσε τιμή στα 0,093 ευρώ/KWh

Η Volton προσφέρει 0,0945€ ανά κιλοβατώρα (9,45 λεπτά) με έκπτωση συνέπειας στο πρόγραμμα Volton Energy Control (0,1260€ ανά κιλοβατώρα χωρίς έκπτωση συνέπειας), καθώς και 0,1482€ ανά κιλοβατώρα (14,82 λεπτά) με έκπτωση συνέπειας στο πρόγραμμα Volton Home Plus (0,1560€ ανά κιλοβατώρα χωρίς έκπτωση συνέπειας).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι προτάσεις των προμηθευτών για τα νέα τιμολόγια ρεύματος από 1η Οκτωβρίου

Η διαβούλευση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων αφορά το πλαίσιο που θα εφαρμοστεί από την 1η Οκτωβρίου οπότε θα λήξουν τα έκτακτα μέτρα παρέμβασης στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.
revma
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ηλεκτρικό ρεύμα: Μειωμένα τα τιμολόγια για τον φετινό Ιούνιο

Η αποκλιμάκωση των τιμών αποδίδεται στην υποχώρηση των διεθνών τιμών του φυσικού αερίου, στη σχετικά μειωμένη ζήτηση λόγω καιρικών συνθηκών και στην αυξημένη συμμετοχή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην κάλυψη της ζήτησης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Με εξαγωγικό προσανατολισμό η νέα μονάδα ρεύματος

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Δεκεμβρίου υπεγράφη συμφωνία με την οποία η ΔΕΗ και η ΔΕΠΑ Εμπορίας εξαγόρασαν από τον όμιλο Κοπελούζου το 51% και 29% αντίστοιχα της εταιρείας «Ηλεκτροπαραγωγή Αλεξανδρούπολης» που αναπτύσσει τη μονάδα.
Revma, Times, Ilektriko, Electricity, Energeia, Energy
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλλαγή σκηνικού στην προμήθεια ρεύματος, μεγάλη απώλεια μεριδίου για ΔΕΗ

Σχεδόν 7% είναι το μερίδιο αγοράς που έχει χάσει η ΔΕΗ από τον Αύγουστο, όταν άρχισε να εφαρμόζεται το νέο καθεστώς της μηνιαίας ανακοίνωσης τιμών με ελεύθερη αλλαγή παρόχου. Πώς διαμορφώνονται τα μερίδια των εναλλακτικών παρόχων.