ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

«Άνοιξε» εκ νέου η πλατφόρμα για το Οικιακό Τιμολόγιο

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση προκειμένου να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκκαθάρισης των αιτήσεων ΚΟΤ-Β με τα οικονομικά στοιχεία του 2018.

Σε λειτουργία τέθηκε εκ νέου, από το μεσημέρι της Παρασκευής, η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκκαθάρισης των αιτήσεων ΚΟΤ-Β με τα οικονομικά στοιχεία του 2018.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται ότι:

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκκαθάρισης των αιτήσεων από 01/08/2019, με τα οικονομικά στοιχεία του 2018.

Οι υποψήφιοι δικαιούχοι για ΚΟΤ-Β θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής για το αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι ένα από τα παρακάτω:

έγκριση της αίτησης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

απόρριψη της αίτησης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

μη εκκαθάριση της αίτησης (λόγω ελλιπών στοιχείων).

Στις περιπτώσεις μη εκκαθαρισμένων αιτήσεων ΚΟΤ-Β λόγω ελλιπών στοιχείων, οι υποψήφιοι δικαιούχοι θα ενημερώνονται από την εφαρμογή με σχετικό μήνυμα, προκειμένου να υποβάλλουν νέα αίτηση, ώστε να συμπληρώσουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία της αίτησης.

Η εφαρμογή είναι ανοιχτή για υποβολή νέων αιτήσεων ΚΟΤ-Α , ΚΟΤ-Β και Μητρώου Ευάλωτων Πολιτών και οι νέες αιτήσεις ΚΟΤ-Β και Μητρώου Ευάλωτων Πολιτών θα ελέγχονται πλέον απευθείας με τα οικονομικά στοιχεία του 2018.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, Θα αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όσους υποψήφιους δικαιούχους έχει αλλάξει το αποτέλεσμα της προσωρινής εκκαθάρισης της αίτησής τους μετά την εκκαθάριση με τα οικονομικά στοιχεία του 2018.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Εκκαθάριση αιτήσεων με βάση τα στοιχεία του 2018

Από σήμερα Τρίτη 17/9 έως και την Παρασκευή 20/9 το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο δε θα δέχεται αιτήσεις λόγω της διαδικασίας εκκκαθάρισεις των αιτήσεων από 1/8 με τα οικονομικά στοιχεία του 2018.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Παραμένει το μπόνους των 5.000 ευρώ στους εργαζομένους

Την παράταση ισχύος του «μπόνους» των 5.000 ευρώ σε όσους εργαζομένους της ΔΕΗ συμπληρώνουν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης συμφώνησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Στάσσης με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Γιώργο Αδαμίδη.
energeia_revma
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέοι ενεργειακοί διάδρομοι στα Βαλκάνια με επίκεντρο την χώρα μας

Η ενεργειακή αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης η οποία αναδιαμορφώνεται με γνώμονα κυρίως δύο παράγοντες: την μετάβαση σε λιγότερο ρυπογόνο ενεργειακό μείγμα και την μείωση της παρουσίας του ρωσικού φυσικού αερίου στην περιοχή.