ΓΔ: 1398.78 -0.93% Τζίρος: 42.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:49:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΟΠΑΠ

Προσέφυγε κατά απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού ο ΟΠΑΠ

Σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη είχε δηλώσει ότι αν και σέβεται τον θεσμικό ρόλο των ανεξάρτητων αρχών, διαφωνεί κάθετα με το περιεχόμενο της απόφασης.

Την προσφυγή του στο Διοικητικό Εφετείο κατά απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο, σε συνέχεια της από 29.09.2023 Ανακοίνωσης της OΠΑΠ Α.Ε., η Εταιρεία ενημερώνει ότι κατατέθηκε σήμερα ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η προσφυγή της OΠΑΠ Α.Ε. κατά της υπ' αρ. 787/2022 αποφάσεως της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Επισημαίνεται ότι σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη είχε δηλώσει ότι αν και σέβεται τον θεσμικό ρόλο των ανεξάρτητων αρχών, διαφωνεί κάθετα με το περιεχόμενο της απόφασης.

Είχε τονίσει δε ότι η απόφαση έρχεται σε ευθεία αντίθεση με προηγούμενη απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού καθώς και με δεκάδες τελεσίδικες αποφάσεις πολιτικών δικαστηρίων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επ. Ανταγωνισμού: Έλεγχοι στην αγορά οργάνωσης εκπαιδευτικών εκδρομών

Η διεξαγωγή τέτοιων ελέγχων από την Επιτροπή Ανταγωνισμού γίνεται σε επιχειρήσεις από τις οποίες μπορεί να συλλεχθούν στοιχεία για αντι-ανταγωνιστικές πρακτικές στις ερευνώμενες αγορές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επ. Ανταγωνισμού: Ενημέρωση για απόκτηση EUROMEDICA από Strix και Farallon

Η EUROMEDICA αποτελεί επιχείρηση παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα και λειτουργεί κυρίως νοσοκομειακές μονάδες (κλινικές), διαγνωστικά κέντρα - πολυϊατρεία, καθώς και κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επ. Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η εξαγορά τριών φαρμακαποθηκών από την Προφάρμ

Όπως τονίζει η Επιτροπή «οι συνθήκες ανταγωνισμού δεν θα μεταβληθούν ως αποτέλεσμα της υπό κρίση συναλλαγής ούτε σε οριζόντιο, ούτε σε κάθετο επίπεδο και η εξετασθείσα συγκέντρωση δεν αναμένεται να επιφέρει αλλαγές στη δομή των σχετικών αγορών».