ΓΔ: 1726.52 1.73% Τζίρος: 193.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:08 DATA

Κυρ. Μητσοτάκης για πεσόντες στα Ίμια: Τρεις φάροι ελευθερίας

«Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτορας Γιαλοψός. Τρεις φάροι ελευθερίας, που θα φωτίζουν για πάντα τα γαλάζια νερά και νησιά του Αιγαίου» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Φάρους που θα φωτίζουν για πάντα τα νερά και τα νησιά του Αιγαίου» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τους πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια, Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό.

Σε ανάρτηση του στο Χ, την οποία συνόδευε φωτογραφία των Ιμίων με φόντο την ελληνική σημαία, ο πρωθυπουργός ανέφερε:

«Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτορας Γιαλοψός. Τρεις φάροι ελευθερίας, που θα φωτίζουν για πάντα τα γαλάζια νερά και νησιά του Αιγαίου».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετατίθεται για τις 2/4 η ενημέρωση από τον πρωθυπουργό για τα εξοπλιστικά

Η ενημέρωση της Βουλής από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αμυντική πολιτική και τον προγραμματισμό εξοπλισμών θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου. Η αλλαγή έγινε μετά από αίτημα του Νίκου Ανδρουλάκη λόγω των εκδηλώσεων ομογένειας στις ΗΠΑ στις 25 Μαρτίου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Κολυμβητήριο: Κάθε κυβέρνηση κρίνεται από τα αποτελέσματά της

Ο πρωθυπουργός θέλησε να σταθεί ιδιαίτερα όπως είπε «στη μεγάλη σημασία την οποία έχουμε αποδώσει στη συντήρηση -τονίζω αυτό, στη συντήρηση- των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών».
Kyriakos Mitstotakis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργικό Συμβούλιο με το βλέμμα στα συλλαλητήρια για τα Τέμπη

Σε κλίμα ακραίας πόλωσης θα αναφερθεί ο πρωθυπουργός, μιλώντας στους υπουργούς του, και θα ζητήσει να δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις σε όσους χτίζουν το αφήγημά τους στην παραπληροφόρηση και την παραποίηση της αλήθειας.