ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Σημαία ΠΑΣΟΚ
Σημαίες του ΠΑΣΟΚ κυματίζουν σε πολιτική συγκέντρωση με σκοτεινό φόντο.

ΠΑΣΟΚ: Το σύστημα Μητσοτάκη δίνει τα ρέστα του για να πλήξει το ΠΑΣΟΚ

Όπως προσθέτει, «η αντικατάσταση των μελών των επιτροπών όταν απουσιάζουν, γίνεται πάντα για να τηρείται η αριθμητική ισορροπία συμπολίτευσης-αντιπολίτευσης».

«Το Πρώτο Θέμα μάς πληροφόρησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης "έκοψε" την Ευαγγελία Λιακούλη από την προανακριτική επιτροπή. Το σύστημα Μητσοτάκη δίνει τα ρέστα του για να πλήξει το ΠΑΣΟΚ. Καμία έκπληξη», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, σε ανακοίνωσή του.

«Και τώρα η αλήθεια», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι «η Ευαγγελία Λιακούλη βρίσκεται σε κλιμάκιο στον νομό Θεσπρωτίας ενόψει του περιφερειακού συνεδρίου Ηπείρου, προγραμματισμένο εδώ και εβδομάδες». Όπως προσθέτει, «η αντικατάσταση των μελών των επιτροπών όταν απουσιάζουν, γίνεται πάντα για να τηρείται η αριθμητική ισορροπία συμπολίτευσης-αντιπολίτευσης».

«Στο Πρώτο Θέμα και τους μιντιακούς βραχίονες της Νέας Δημοκρατίας επισυνάπτουμε το δημόσια αναρτημένο πρόγραμμα του κλιμακίου στο οποίο είναι επικεφαλής η κα Λιακούλη, για να το καλύψουν δημοσιογραφικά», τονίζει καταληκτικά το ΠΑΣΟΚ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Η δεξιά στοχοποιεί τον αρχηγό της δημοκρατικής παράταξης

Ο Κώστας Τσουκαλάς κατήγγειλε στο ΕΡΤnews οργανωμένη σπίλωση του Ν. Ανδρουλάκη, κάνοντας λόγο για λάσπη και συκοφαντίες, και χαρακτήρισε αβάσιμες τις κατηγορίες κυβέρνησης και υπουργών σχετικά με ενοίκια και λογαριασμούς εξωτερικού.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο Μαρινάκης παραδέχθηκε κυβερνητική εμπλοκή στη στοχοποίηση

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση για στοχοποίηση του Ν. Ανδρουλάκη ως αντίποινα για τη δράση του υπέρ της διαφάνειας. Θέτει ερωτήματα στον κ. Μαρινάκη για λογαριασμούς και συμβάσεις βουλευτών, ενώ ειρωνεύεται εκδήλωση για τα fake news.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για Ανδρουλάκη: Θέτουμε πολιτικά και ηθικά ερωτήματα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε ότι δεν υπάρχει ζήτημα νομιμότητας για τον Ανδρουλάκη, αλλά θέτει ηθικά ερωτήματα λόγω των ποσών που εισέπραξε, επισημαίνοντας την αντίφαση με τη ρητορική του ΠΑΣΟΚ.
Κυριάκος Πιερρακάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης σε Ανδρουλάκη: «Αλά καρτ» τα διεθνή στοιχεία, τοξικός ο ανταγωνισμός σας με Τσίπρα

Επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης στη Βουλή, απορρίπτοντας τις κατηγορίες για την οικονομία και τονίζοντας τον ανταγωνισμό Ανδρουλάκη-Τσίπρα για τη δεύτερη θέση ως «μικρό πολιτικό έπαθλο».
Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Αποτύχατε στην ακρίβεια, το ΠΑΣΟΚ ανοίγει νέα σελίδα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχία στην αντιμετώπιση της ακρίβειας και ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ ως εναλλακτική με πολιτική υπέρ εργαζομένων και αντιμετώπιση της ασυδοσίας των ολιγοπωλίων.