ΓΔ: 2188.68 -0.55% Τζίρος: 284.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
Φώτο: SOOC

Κ. Χατζηδάκης: Ο Π. Μπακογιάννης παραμένει πηγή έμπνευσης για όλους μας

Ο Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τα 36 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, τιμά τη μνήμη του πολιτικού που συνδέθηκε με τη μετριοπάθεια και την εθνική ενότητα, σημειώνοντας πως η παρακαταθήκη του εμπνέει ακόμη.

Συμπληρώνονται 36 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, να αναφέρεται στη σημασία της παρακαταθήκης του, μέσω ανάρτησής του.

Ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνει ότι ο Παύλος Μπακογιάννης υπήρξε πολιτικός που συνδέθηκε στενά με τη μετριοπάθεια και την εθνική συμφιλίωση. Η απώλειά του συγκλόνισε όχι μόνο την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν προσωπικά, αλλά και όλους τους Έλληνες που πιστεύουν πως η πρόοδος της χώρας δεν μπορεί να επιτευχθεί με ακρότητες και διχασμό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, "η παρακαταθήκη του Παύλου Μπακογιάννη συνεχίζει να μας εμπνέει στην προσπάθεια που κάνουμε για μια Ελλάδα πιο σύγχρονη και πιο ευρωπαϊκή".

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Δεν θα ασκήσουμε ένδικα μέσα για το δυστύχημα στα Τέμπη

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, τόνισε ότι το Δημόσιο δεν θα ασκήσει ένδικα μέσα στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν περαιτέρω οι συγγενείς των θυμάτων, σύμφωνα με πρόσφατο νόμο.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αηδονά: Να ενισχυθούν τα Περιφερειακά Προγράμματα στο νέο ΕΣΠΑ

Η Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Αθηνά Αηδονά, ζήτησε ενίσχυση των ΠΕΠ στο νέο ΕΣΠΑ 2028-2034, τονίζοντας τη σημασία των ευρωπαϊκών πόρων και του έγκαιρου σχεδιασμού για την ομαλή μετάβαση στη νέα προγραμματική περίοδο.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Ο Τσίπρας νοσταλγεί τη χρεοκοπημένη ΔΕΗ

Ο Κωστής Χατζηδάκης επιτίθεται έντονα στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού για τη ΔΕΗ, απαντώντας σε πρόσφατη τοποθέτησή του σχετικά με την ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Η αξία του Δημοσίου στη ΔΕΗ είναι 16 φορές μεγαλύτερη

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, απάντησε στην κριτική Τσίπρα για τη ΔΕΗ, τονίζοντας ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επιβλήθηκαν ζημιογόνες δημοπρασίες. Υποστήριξε πως σήμερα η ΔΕΗ είναι οικονομικά ισχυρή και εθνικός πρωταθλητής.
Εμανουέλ Μακρόν εκδήλωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Εμανουέλ Μακρόν επισκέπτεται την Αθήνα

Ο Εμανουέλ Μακρόν έφτασε στην Αθήνα, όπου τον υποδέχθηκαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και γαλλική αντιπροσωπεία. Θα παρευρεθεί σε εκδήλωση στη Ρωμαϊκή Αγορά και σε δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο. Αύριο θα επισκεφθεί τη φρεγάτα «Κίμων».
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Συναινετική συνταγματική αναθεώρηση για επανεκκίνηση πολιτικής

Ο Κωστής Χατζηδάκης τόνισε στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών πως όσοι διαφωνούν με τις προτάσεις αναθεώρησης του Συντάγματος, πρέπει να καταθέσουν εναλλακτικές. Τόνισε την ανάγκη θεσμικής επανεκκίνησης και συναινετικής στάσης.