ΓΔ: 2396.37 0.98% Τζίρος: 236.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο βήμα
Φώτο: Shutterstock

Η πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έστειλε ευχές για τα Θεοφάνεια

Η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ευχήθηκε στους Έλληνες για τα Θεοφάνεια, τονίζοντας τη σημασία της ημέρας για πνευματική περισυλλογή και ελπίδα, ενώ αναγνώρισε και τη δύναμη της πίστης και της παράδοσης που ενώνει τους ανθρώπους.

Ευχές για τα Θεοφάνεια απηύθυνε η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, με ανάρτησή της στην πλατφόρμα «Χ». Η ίδια τόνισε πως η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί ευκαιρία για πνευματική περισυλλογή και αναζωογόνηση της ελπίδας για το νέο έτος.

Η κ. Γκίλφοϊλ αναφέρθηκε επίσης στον Αγιασμό των Υδάτων, υπογραμμίζοντας ότι η εορτή αυτή υπενθυμίζει τη διαχρονική δύναμη της πίστης και τη σημασία της παράδοσης που ενώνει τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία ΗΠΑ και Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΗΠΑ: Ο Οδικός Χάρτης Ενέργειας 3+1 ολοκληρώνεται φέτος

Στο Χιούστον, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και ΗΠΑ επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους για ενίσχυση του διαλόγου 3+1 στην ενέργεια, εστιάζοντας σε ασφάλεια, διασυνδέσεις και ανάπτυξη φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο.
Κιμμπερλι Γκιλφόιλ πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Κ. Γκίλφοϊλ με Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων στην Αθήνα και ανέφερε ότι η βράβευση του Ντόναλντ Τραμπ τονίζει τους ισχυρούς δεσμούς πίστης ΗΠΑ - Ορθόδοξης Εκκλησίας και τη δέσμευση για θρησκευτική ελευθερία.
Έδρα Ηνωμένων Εθνών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα καταδικάζει επιθέσεις σε αμάχους και διπλωμάτες στην Ουκρανία

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, η Ελλάδα καταδίκασε επιθέσεις σε διπλωματικές εγκαταστάσεις και αμάχους στην Ουκρανία, εκφράζοντας ανησυχία και καλώντας τη Ρωσία να σεβαστεί τη Σύμβαση της Βιέννης και την προστασία αμάχων.
Κιμμπερλι Γκιλφόιλ πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκίλφοϊλ: Η Μύκονος σημείο αναφοράς για τον ελληνικό τουρισμό

Η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, εξήρε μέσω «Χ» το ρόλο της Μυκόνου στον τουρισμό και υπογράμμισε τη σημασία συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ. Με τον δήμαρχο Μυκόνου συζήτησαν για τουριστική και οικονομική ανάπτυξη.
Βασίλης Κορκίδης πορτρέτο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Β. Κορκίδης: Τα ελληνικά ναυπηγεία ως γεωστρατηγικός κόμβος τριών ηπείρων

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Β. Κορκίδης, ανέδειξε τον ρόλο των ελληνικών ναυπηγείων σε οικονομία, άμυνα και γεωπολιτική, με έμφαση σε επενδύσεις, καινοτομία και πράσινη ναυτιλία.