ΓΔ: 2010.58 -2.62% Τζίρος: 58.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:47:42
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κτήριο
Φωτο: H νέα βιοκλιματική είσοδος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Credit: Dimitris Kapantais / SOOC

ΥΠΕΘΑ: Δεν πωλείται το κτίριο του ΠΝ στην Πλ. Κλαυθμώνος

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα για πώληση του κτιρίου του Πολεμικού Ναυτικού στην Πλατεία Κλαυθμώνος, χαρακτηρίζοντάς τα ως αβάσιμα και κωμικά.

Κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για πώληση του κτιρίου του Πολεμικού Ναυτικού στην Πλατεία Κλαυθμώνος εξέφρασαν πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συγκεκριμένες αναφορές χαρακτηρίζονται ως «κωμικές» και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όπως επισημαίνεται, «αλίμονο αν η εκάστοτε επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας σε κτίριο που ανήκει στις Ένοπλες Δυνάμεις συνδυάζεται με σενάρια πώλησης», απορρίπτοντας κάθε σχετική φημολογία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολεμικό πλοίο Μεσογείου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολεμικό Ναυτικό: Για πρώτη φορά η άσκηση καινοτομίας «UVEX 1/26»

Η τεχνική άσκηση μικρής κλίμακας «UVEX 1/26» του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιήθηκε 9-19 Μαρτίου στον Σαρωνικό. Πρόκειται για την πρώτη φορά που διεξάγεται τέτοια άσκηση, με στόχο τον πειραματισμό και την καινοτομία.
Αεροπλανοφόρο από αέρα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Πολεμικό Ναυτικό ΗΠΑ θα φυλά το Χορμούζ όταν καταστεί εφικτό

Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, πιθανόν με διεθνή συνασπισμό, θα προστατεύει τα πλοία στο Στενό του Χορμούζ όταν αυτό είναι στρατιωτικά εφικτό, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ στο Sky News.