ΓΔ: 2355.95 -0.59% Τζίρος: 215.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:39:36
Δόμνα Μιχαηλίδου πορτρέτο
Φώτο: SOOC

Αναβολή της επίσκεψης Μιχαηλίδου στη Θεσσαλονίκη λόγω δυσμενούς καιρού

Λόγω των ισχυρών ανέμων στη Θεσσαλονίκη, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής, Δόμνας Μιχαηλίδου, για τα εγκαίνια κοινωνικών κατοικιών για ευάλωτα νοικοκυριά.

Αναβάλλεται, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη, η σημερινή επίσκεψη της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνας Μιχαηλίδου, στην πόλη.

Η υπουργός επρόκειτο να παραστεί στα εγκαίνια των πρώτων κοινωνικών κατοικιών για ευάλωτα νοικοκυριά στη χώρα, μια πρωτοβουλία με κοινωνικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Από το βράδυ της Τετάρτης, ισχυροί άνεμοι πλήττουν τη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας προβλήματα στις προσγειώσεις αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και επηρεάζοντας τη λειτουργία μετακινήσεων και εκδηλώσεων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαταστάσεις ΔΕΘ Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΠΑΕ: Λήξαν θεωρεί το θέμα μεταφοράς της ΔΕΘ στη Σίνδο

Ο πρύτανης του ΔΙΠΑΕ, Σταμάτης Αγγελόπουλος, ξεκαθάρισε πως το θέμα μετακίνησης της ΔΕΘ στη Σίνδο θεωρείται λήξαν, υπογραμμίζοντας ότι το πανεπιστήμιο σχεδιάζει αξιοποίηση της έκτασης με φοιτητικές εστίες και άλλες υποδομές.
Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παπαϊωάννου: Ο λαός αντέχει με αξίες, παιδεία και πολιτιστική συνέχεια

Ο Νίκος Παπαϊωάννου, υφυπουργός Παιδείας, τόνισε την αξία της ιστορικής μνήμης στην εκδήλωση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, υπογραμμίζοντας ότι η ιστορία διδάσκει αντοχή και διατήρηση αξιών και παράδοσης.
Όλυμπος κορυφή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τραγική κατάληξη στις έρευνες για τον 25χρονο Ισπανό

Ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση του 25χρονου Ισπανού ορειβάτη γράφτηκε στον Όλυμπο, με τον εντοπισμό και ταυτοποίηση της σορού του. Οι έρευνες ξεκίνησαν στις 20 Μαΐου μετά την εξαφάνισή του κατά τη διάρκεια ανάβασης στον Μύτικα.
Τρένο Hellenic Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανεκκίνηση τρένων Θεσσαλονίκη-Φλώρινα από 30 Μαΐου 2026 με Hellenic Train

Η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο 30 Μαΐου 2026 επανεκκινεί η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη–Φλώρινα, με δύο απευθείας δρομολόγια καθημερινά σε κάθε κατεύθυνση, με στάσεις σε Έδεσσα και άλλους ενδιάμεσους σταθμούς.