ΓΔ: 2355.67 0.65% Τζίρος: 240.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Συνεδρίαση κοινοβουλίου Ελλάδας
Συνεδρίαση στην αίθουσα του κοινοβουλίου με αξιωματούχους και κοινό παρόντες.

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μαρινάκης πασχίζει να γεφυρώσει το χάσμα Μαξίμου-Κ.Ο.

Το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει πως ο κ. Μαρινάκης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε Μαξίμου και Κοινοβουλευτική Ομάδα λόγω επικρίσεων κατά του Α. Σκέρτσου, ενώ τονίζει πως αγνόησε σκόπιμα τη Δικαιοσύνη για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Το ΠΑΣΟΚ σχολίασε τις δηλώσεις κυβερνητικών πηγών, αναφέροντας ότι «κατανοεί τη δυσάρεστη θέση του κ. Μαρινάκη να προσπαθεί να μαζέψει το χάσμα Μαξίμου και Κοινοβουλευτικής Ομάδας» μετά τις ευθείες βολές βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κατά του υπουργού Επικρατείας Α. Σκέρτσου, σχετικά με τους χειρισμούς στην υπόθεση της άρσης ασυλιών των 13 βουλευτών.

Στο ίδιο σχόλιο, το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι «ο κ. Μαρινάκης σκοπίμως δεν έκανε αναφορά στην κρίση της Δικαιοσύνης, για να κλείσει τα μέτωπα», προσθέτοντας πως «τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Η πραγματική πολυθεματική αντιπολίτευση είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ

Ο Κώστας Τσουκαλάς τόνισε στο Action24 πως το ΠΑΣΟΚ αποτελεί τη μόνη πολυθεματική αντιπολίτευση, προτείνοντας μέτρα για δανειολήπτες και συντάξεις. Άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για καθυστερήσεις σε νόμους και χειραγώγηση συμφερόντων.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η ισοβιότητα δεν εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία των θεσμών

Το ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι διαφέρει από τη ΝΔ καθώς είναι κόμμα αρχών, υποστηρίζει όρια θητειών σε δημόσια αξιώματα και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τους θεσμούς. Επικρίνει ακόμη τη ΝΔ για ασυνέπεια λόγων και έργων.
Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί στον Ν. Ανδρουλάκη

Ο Κώστας Τσουκαλάς τόνισε πως υπάρχουν δύο διακριτά πολιτικά σχέδια: συνέχιση με ΝΔ ή προοδευτική κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ. Άσκησε κριτική στο κόμμα Καρυστιανού και σχολίασε τη «μοναχική» πορεία Τσίπρα έναντι του ΠΑΣΟΚ.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης αγνοεί την κοινωνία, σαν «κανείς δεν απαντά»

Ο Κώστας Τσουκαλάς τόνισε ότι αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ είναι η ΝΔ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση επιδιώκει τις τεχνητές πολώσεις για να αποφύγει μια καθαρή αναμέτρηση με το ΠΑΣΟΚ, που απευθύνεται σε ευρεία γκάμα πολιτών.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Γεωργιάδης πολέμησε τα πρώτα ψηφιακά βήματα της Ελλάδας

Το ΠΑΣΟΚ απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη, σημειώνοντας ότι ο ίδιος υπήρξε αντίπαλος των ψηφιακών μεταρρυθμίσεων που εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ, με πιο χαρακτηριστική το TAXISnet, θεμέλιο των σημερινών ψηφιακών υπηρεσιών του Δημοσίου.