ΓΔ: 2738.35 1.05% Τζίρος: 637.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:17:38
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία

Μητσοτάκης προς υποψηφίους: Πιστέψτε στον εαυτό σας – Γραμμή 1550

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω βίντεο έστειλε μήνυμα στήριξης στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές, δίνοντας έμφαση στην ψυχολογική πίεση, τη γραμμή βοήθειας 1550 και στην ανάγκη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Με μήνυμα που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν σήμερα τη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Στο βίντεο, ο πρωθυπουργός στάθηκε όχι μόνο στη σημασία της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αλλά και στην ψυχολογική πίεση που συνοδεύει την περίοδο των εξετάσεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι είναι βέβαιος πως οι υποψήφιοι δεν θέλουν να ακούσουν τα «γνωστά κλισέ», δίνοντας έμφαση στην ανάγκη στήριξης των μαθητών και των οικογενειών τους. Υπενθύμισε τη λειτουργία της δωρεάν 24ωρης γραμμής στήριξης 1550, μέσω της οποίας ψυχολόγοι και ειδικοί μπορούν να σταθούν δίπλα σε όσους αισθάνονται άγχος ή πίεση.

Παράλληλα, κάλεσε τους υποψηφίους να εμπιστευτούν τον εαυτό τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά, επισημαίνοντας τη σημασία της ψυχραιμίας και του καθαρού μυαλού την ημέρα των εξετάσεων.

«Πιστέψτε στον εαυτό σας, στον κόπο που κάνατε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, κλείνοντας το μήνυμά του με ευχές για καλή επιτυχία σε όλες και όλους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στόχος μας η αναβάθμιση των σχολείων στον Ασπρόπυργο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το νέο βιοκλιματικό 4ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου και επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης για αναβάθμιση των σχολικών υποδομών σε όλη τη χώρα.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος η συνάντηση Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Ασπροπύργου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το δημαρχείο Ασπροπύργου, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Ηλία και συζήτησαν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και έργα υποδομής. Ακολούθως συνομίλησε με πολίτες στο κέντρο.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η βελτίωση των σχολικών υποδομών

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τον Ασπρόπυργο, ξεκινώντας από το νέο 4ο Γυμνάσιο, όπου συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη σχολική ζωή και τις ανάγκες τους.
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το νέο Γυμνάσιο Ασπροπύργου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το νέο 4ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου, όπου συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς για την καθημερινότητα και τις ανάγκες του σχολείου, στο πλαίσιο επαφών στη Δυτική Αττική.
Κυριάκος Μητσοτάκης σε τάξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων για τον αγιασμό, ξεναγήθηκε στους ανακαινισμένους χώρους και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Θέλουμε την ομογένεια στο πλευρό μας

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε τη σημασία της επιστολικής ψήφου για τους απόδημους Έλληνες, επισημαίνοντας ότι είναι δημοκρατικό δικαίωμα να ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής τους. Άνοιξε η πλατφόρμα, ακολουθεί ενημερωτική εκστρατεία.