ΓΔ: 2623.25 0.38% Τζίρος: 234.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Βορίδης στη Βουλή

Βορίδης από Σπάρτη: Ανασύνταξη δυνάμεων και επαφή με την κοινωνία

Κλιμάκιο της ΝΔ, με επικεφαλής τον Μάκη Βορίδη, επισκέφθηκε τη Σπάρτη, όπου συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και συζήτησε για έργα, αναπτυξιακές προοπτικές και τα ζητήματα που απασχολούν πολίτες και επαγγελματίες της περιοχής.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής και πρώην υπουργό Μάκη Βορίδη, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σπάρτη, στο πλαίσιο των περιοδειών του κόμματος στην Πελοπόννησο.

Ο κ. Βορίδης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Σπάρτης Μιχάλη Βακαλόπουλο και τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη. Κατά τις επαφές τους συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, τα έργα και οι παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και η αναπτυξιακή προοπτική της Λακωνίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Βορίδης περπάτησε στο κέντρο της πόλης, επισκέφθηκε καταστήματα και συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες, ακούγοντας από κοντά τις απόψεις και τις ανησυχίες τους. Επίσης, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης Γιάννη Καρβουνιάρη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν τα ζητήματα της τοπικής αγοράς και οι ανάγκες των εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συνάντηση με στελέχη, μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Βορίδης συζήτησε για τις πολιτικές εξελίξεις, το κυβερνητικό έργο της τελευταίας επταετίας, την πορεία του κόμματος και τους στόχους της παράταξης για την επόμενη περίοδο.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λακωνίας Αντώνης Κοκκονός και τοπικά στελέχη της ΔΕΕΠ, της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης και της ΔΗΜΤΟ Ανατολικής Μάνης.

Δηλώσεις του Μάκη Βορίδη

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του, ο κ. Βορίδης δήλωσε: «Ήταν μεγάλη μου χαρά να βρεθώ σε έναν τόπο που αγαπώ ιδιαίτερα και να συναντήσω ανθρώπους, με τους οποίους μας συνδέουν κοινοί αγώνες και μακροχρόνιες σχέσεις φιλίας και εκτίμησης».

«Η επίσκεψή μου εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης κομματικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται αυτή την περίοδο, παρότι δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Είναι όμως μια περίοδος κατά την οποία ανασυντάσσουμε τις δυνάμεις μας, ενισχύουμε την παρουσία μας στην κοινωνία και προετοιμάζουμε τα επόμενα βήματά μας».

«Στο πλαίσιο αυτό, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον δήμαρχο Σπάρτης και να ενημερωθώ για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, να συζητήσω με τον αντιπεριφερειάρχη για τα σημαντικά έργα που υλοποιούνται στη Λακωνία, καθώς και με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, ακούγοντας από κοντά τις ανησυχίες και τις ανάγκες τους».

«Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε τη δυνατότητα να ανακοινώσουμε πρωτοβουλίες που θα στηρίξουν ουσιαστικά τους εμπόρους και τους ελεύθερους επαγγελματίες και θα διευκολύνουν την καθημερινή τους δραστηριότητα».

«Παράλληλα, είχα τη ευκαιρία να συναντηθώ με πολίτες, στελέχη και φίλους της παράταξής μας, με τα μέλη της ΔΕΕΠ και της ΔΗΜΤΟ, και να συζητήσουμε για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας και τους στόχους που έχουμε μπροστά μας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι δικαιοσύνη και δημοκρατία»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπενθυμίζει με ανάρτησή της τη ψήφιση του Τρίτου Μνημονίου πριν 11 χρόνια από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι, τονίζοντας τον ρόλο του σημερινού πρωθυπουργού και δηλώνοντας ότι θα υπερασπίζεται πάντα το δίκαιο.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛ.ΑΣ.: Το Μαξίμου επιλέγει πόλωση, αποφεύγει τα πραγματικά ζητήματα

Η ΕΛ.Α.Σ. σχολιάζει ότι οι επιθέσεις κατά Τσίπρα μετά τη συνέντευξή του δείχνουν αδυναμία της ΝΔ να απαντήσει ουσιαστικά στην κριτική. Κατηγορεί το Μαξίμου για πόλωση και τονίζει πως θα συνεχίσει να μιλά για τα πραγματικά προβλήματα.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Ο Τσίπρας επαναλαμβάνει του 2015 για ίδιο πολιτικό όφελος

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε πως η αυτοδυναμία αποτελεί προϋπόθεση για τη συνέχιση του κυβερνητικού έργου και τη σταθερότητα, επισημαίνοντας τις διαφορές σε σχέση με τη διακυβέρνηση Τσίπρα και ότι δεν πρέπει να χαθεί η πρόοδος των τελευταίων ετών.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Δεν ξαναφέρνεις στο σπίτι μάστορα που σε κορόιδεψε

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε πως το κυβερνητικό παρελθόν Τσίπρα αποτελεί το βασικό κριτήριο αξιολόγησης του, κατηγορώντας τον για σχέσεις με συμφέροντα και τονίζοντας ότι οι πολίτες δεν ξεχνούν την περίοδο διακυβέρνησής του.
Κωστής Χατζηδάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Η πνευματική κληρονομιά του Ράμφου μένει ζωντανή

Ο Κωστής Χατζηδάκης αποχαιρετά τον Στέλιο Ράμφο, αναδεικνύοντας τη συμβολή του στη σύγχρονη σκέψη και θυμίζοντας την ιδιαίτερη παρέμβασή του στο συνέδριο της ΝΔ το 2017. Στέλνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Θανάσης Κοντογεωργής πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Κοντογεώργης: Η ΔΕΘ δεν είναι παροχολογική, επιστρέφουμε δίκαια μέρισμα

Ο υφυπουργός Θ. Κοντογεώργης τόνισε στο ΕΡΤnews την αύξηση τουριστικών εσόδων και αφίξεων το πρώτο πεντάμηνο του έτους. Για τη ΔΕΘ, ανέφερε πως αποτελεί ορόσημο για την οικονομική πολιτική και τη δίκαιη διανομή της ανάπτυξης.