ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Παύλος Πολάκης στη Βουλή

Ο Παύλος Πολάκης αποσύρεται από την κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης, με μαντινάδα από τα Σφακιά, αφήνει να εννοηθεί πως δεν θα διεκδικήσει την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας μοναδική υποψήφια τη Ρένα Δούρου. Δεν θα παρευρεθεί στη σημερινή συνεδρίαση.

Με μία χαρακτηριστική μαντινάδα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Σφακιά, ο Παύλος Πολάκης άφησε να εννοηθεί ότι προτίθεται να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, η Ρένα Δούρου παραμένει η μόνη υποψήφια για τη θέση της προέδρου.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης σημειώνει: «Στράτα μου ίδια ήσουνα κι ίδια πομένεις πάντα…και δεν χωρούν στο δρόμο μου των αλλονών κουμάντα! Χαιρετίσματα από Σφακιά σε όλους τους καλούς! Οι άλλοι ό,τι κι αν κάνουν δεν μας αγγίζουν γιατί δείξανε και το πραγματικό τους μπόι και το ηθικό τους ανάστημα….ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ».

Ο Παύλος Πολάκης βρίσκεται στα Σφακιά και δεν θα παραστεί στην Κουμουνδούρου, στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως όλα δείχνουν, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής δεν θα διεκδικήσει άλλο ρόλο ή αξίωμα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο πρωθυπουργός αγνόησε την ακρίβεια στο μήνυμά του

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ασκεί κριτική στον Πρωθυπουργό κατηγορώντας τον για εσκεμμένη αδιαφορία στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα και την ακρίβεια, ενώ καταθέτει προτάσεις για στέγαση και ζητά εξεταστική για το ιδιωτικό χρέος.
Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Ο ΕΦΚΑ εθνικός επενδυτής – Ζητά εξεταστική για τον «Ηρακλή»

Ο Νίκος Παππάς συζήτησε με φορείς της Αχαΐας την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον ΕΦΚΑ ως εθνικό επενδυτή, τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους και την κοινωνική κατοικία, τονίζοντας την ανάγκη Εξεταστικής για τα «κόκκινα» δάνεια και τα funds.
Λούλα ντα Σίλβα χαμογελαστός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στήριξη στον Λούλα και το Κόμμα Εργαζομένων Βραζιλίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Λούλα και το PT, υποστηρίζοντας τον αγώνα για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και κατά της φτώχειας στη Βραζιλία, απέναντι στην ακροδεξιά, τον αυταρχισμό και τον νεοφιλελευθερισμό.
Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοβουλίες κατά του παράνομου μνημονίου Λιβύης-Τουρκίας και επανεξέταση χρηματοδότησης

Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητούν διπλωματικές ενέργειες, διαφάνεια στη διαχείριση ευρωπαϊκών κονδυλίων και επανεξέταση της συνεργασίας με τη Λιβύη, μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.
Νίκος Παππάς στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς: Η εξεταστική για τον «Ηρακλή» ανοίγει το «μαύρο κουτί»

Ο Νίκος Παππάς συναντήθηκε με δανειολήπτες ελβετικού φράγκου και τόνισε την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή για τις τιτλοποιήσεις δανείων και το σχέδιο «Ηρακλής», ζητώντας ρυθμίσεις για το ιδιωτικό χρέος.