ΓΔ: 2636.54 -1.24% Τζίρος: 502.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Τάκης Θεοδωρικάκος βουλή
Φώτο: Ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, Credits: Menelaos Myrillas / SOOC

Τάκης Θεοδωρικάκος: 52 χρόνια ΝΔ – Οι αξίες που μας ενώνουν

Ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή τα 52 χρόνια Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζει τις αξίες της παράταξης και την ενότητα για μια παραγωγική, ασφαλή Ελλάδα με έμφαση σε πατριωτισμό, ελευθερία και αλληλεγγύη.

Στη συμπλήρωση 52 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο υπουργός τόνισε τις διαχρονικές αξίες της παράταξης και τις προτεραιότητες που θέτει για την Ελλάδα του μέλλοντος.

«52 χρόνια Νέα Δημοκρατία - Οι αξίες μας, δύναμή μας. Με σχέδιο για μια πιο παραγωγική και ασφαλή Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

Στην ανάρτησή του, ο υπουργός υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί μια μεγάλη λαϊκή παράταξη που ξεπερνά τις παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές, ενώνοντας όλους τους Έλληνες με βασικές αξίες τον πατριωτισμό, την ελευθερία και την αλληλεγγύη.

Όπως ανέφερε, με σταθερό προσανατολισμό στο μέλλον, οι προσπάθειες εστιάζονται στην ενίσχυση μιας Ελλάδας πιο δυνατής, παραγωγικής και ασφαλούς απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις. Παράλληλα, δίνεται έμφαση στη δημιουργία ευκαιριών για όλους, τη στήριξη της κοινωνικής συνοχής και την ενδυνάμωση των νέων για να δημιουργήσουν το μέλλον τους στη χώρα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επεσήμανε ως βασικές προτεραιότητες την ανάπτυξη σε όλες τις περιφέρειες, την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, τη μείωση των ανισοτήτων και την αξιοποίηση της καινοτομίας προς όφελος της κοινωνίας.

Κλείνοντας, τόνισε ότι με σχέδιο, σοβαρότητα, ευθύνη και πίστη στις αρχές και τις αξίες της παράταξης, η Νέα Δημοκρατία προχωρά μπροστά ενωμένη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλεξάνδρα Σδούκου πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ φέρνει παράδειγμα Ιταλίας, εμείς δεν ρισκάρουμε τη χώρα

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε στο ACTION 24 ότι η κυβέρνηση στηρίζει τους πολίτες όσο επιτρέπουν οι δυνατότητες της οικονομίας, με ενισχύσεις στα καύσιμα και μέτρα που θα αξιολογούνται κάθε δεκαπενθήμερο λόγω της ενεργειακής κρίσης.
Λογότυπο Νέα Δημοκρατία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκλεισαν 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει 52 χρόνια, με την πορεία της να ταυτίζεται σχεδόν με την Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία. Η ίδρυσή της σηματοδοτείται στις 28/9/1974, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ανακοίνωσε επίσημα το νέο κόμμα.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Θέλουμε τον συλλογικό πλούτο σε ατομική ευημερία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε στην Κατερίνη ότι στόχος είναι ο συλλογικός πλούτος να μετουσιωθεί σε ατομική ευημερία, ενώ προειδοποίησε για τον κίνδυνο παροχολογίας ενόψει εκλογών και δεσμεύτηκε για στήριξη ενόψει δύσκολου χειμώνα.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στόχος μας ο συλλογικός πλούτος να φέρει ατομική ευημερία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κατερίνη τόνισε τη σημασία να μετατραπεί ο συλλογικός πλούτος σε ατομική ευημερία, αποφεύγοντας την παροχολογία και δεσμεύτηκε να στηρίξει την κοινωνία ενόψει δύσκολου χειμώνα.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Η επιστολή Μητσοτάκη νέα πρωτοβουλία, υπεύθυνη απάντηση ζητά

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε στο OPEN ότι η κυβέρνηση αναλαμβάνει εθνικές και ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες για την ενεργειακή κρίση, απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης και τόνισε τη σημασία της δημοσιονομικής ευελιξίας.
Σφύρα δικαστηρίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο δικαστήριο σήμερα η Κατερίνα Παπακώστα

Ξεκινά στο Μονομελές Εφετείο η πρώτη δίκη βουλευτών της ΝΔ για υποθέσεις ΟΠΕΚΕΠΕ. Η Κατερίνα Παπακώστα κατηγορείται για ηθική αυτουργία, ενώ στο εδώλιο κάθονται και άλλα στελέχη για αδικήματα που συνδέονται με το 2021.