ΓΔ: 2605.71 1.40% Τζίρος: 290.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Γιάννης Μώραλης Πειραιάς

Γ. Μώραλης: Ενότητα και ομοψυχία οδηγούν τον Πειραιά σε μεγάλες νίκες

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τόνισε στη μαθητική παρέλαση τη σημασία διατήρησης αξιών όπως η ενότητα και η ομοψυχία, τιμώντας τους ήρωες και υπογραμμίζοντας πως οι διχασμοί φέρνουν ήττες. Χρόνια πολλά σε όλους.

Με αφορμή τη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Πειραιά, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, υπογράμμισε τη σημασία των διαχρονικών αξιών που πρέπει να παραμένουν αναλλοίωτες. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος παρέστη στη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος και κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στον πεζόδρομο της Δραγάτση.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μώραλης τόνισε πως η συμμετοχή πλήθους πολιτών στην παρέλαση ανέδειξε το σεβασμό και την τιμή προς την εθνική επέτειο και τη μνήμη των ηρώων που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας. Επεσήμανε ότι η ιστορική αυτή ημέρα αποτελεί διαρκή υπενθύμιση για τις θυσίες του λαού και τις αξίες που οφείλουμε να τιμούμε καθημερινά.

Ο δήμαρχος Πειραιά ανέδειξε τη σημασία της ενότητας, της ομοψυχίας και της ομόνοιας ως θεμελιώδη στοιχεία για την πρόοδο και τις επιτυχίες, επισημαίνοντας πως οι διχασμοί οδηγούν μόνο σε ήττες. Ολοκληρώνοντας, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και ειδικά στους Πειραιώτες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Μώραλης Πειραιάς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μώραλη με τον υπουργό Μετανάστευσης Θάνο Πλεύρη στον Πειραιά

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε με τον υπουργό Μετανάστευσης Θάνο Πλεύρη για να συζητήσουν χρηματοδότηση δράσεων κοινωνικής ένταξης μεταναστών και προσφύγων, με στόχο τη στήριξη και ισότιμη συμμετοχή τους.
Λιμάνι Πειραιά αεροφωτογραφία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι Πειραιά - Τρεις χωρίς αισθήσεις οι επιβαίνοντες

Τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα στην πύλη Ε2 του Πειραιά. Και οι τρεις μεταφέρονται σε νοσοκομείο, αναφέρει το Λιμενικό.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από όχημα στη θάλασσα στον Πειραιά

Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από όχημα που έπεσε στη θάλασσα στην πύλη Ε2 του Πειραιά. Δύο ακόμα άτομα παραμένουν εγκλωβισμένα, ενώ η επιχείρηση διάσωσης από το Λιμενικό και άλλες δυνάμεις είναι σε εξέλιξη.
Κρουαζιερόπλοιο, Πειραιά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πειραιάς: Έως 8,5 ώρες καθυστερήσεις πλοηγήσεων σε 40 περιστατικά σε 15 μέρες

Σοβαρές καθυστερήσεις έως και 8,5 ώρες στις πλοηγικές υπηρεσίες του εμπορικού λιμένα Πειραιά καταγγέλλει η Διεθνής Ναυτιλιακή Ένωση, κάνοντας λόγο για σημαντική επιδείνωση της κατάστασης παρά τις προηγούμενες διαβεβαιώσεις βελτίωσης.