Φωτο: ΑΠΕ

Για θράσος κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ντροπή δεν υπάρχει για να τη ζητήσουμε, τουλάχιστον ας προσπαθήσει για λίγη σοβαρότητα», ανέφεραν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το διάγγελμα του Κυρ. Μητσοτάκη.

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω άτυπης ενημέρωσης, στο διάγγελμα του πρωθυπουργού για την πανδημία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δίστασε να κατηγορήσει τον κ. Μητσοτάκη για θράσος, υποστηρίζοντας ότι αυτό που λέει στους πολίτες είναι «εάν χάσουμε θα φταίτε εσείς»

Όπως τόνισαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ: «Τον Μάρτιο ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι μπαίνουμε σε πόλεμο για να αυτοθαυμάζεται ως στρατηλάτης. Έξι μήνες μετά, αφού έχει αφήσει τη χώρα, το ΕΣΥ και τους πολίτες ανοχύρωτους μπροστά στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, βγήκε σήμερα με θράσος να τους πει πως «εάν χάσουμε θα φταίτε εσείς». Ντροπή δεν υπάρχει για να τη ζητήσουμε, τουλάχιστον ας προσπαθήσει για λίγη σοβαρότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξανθός (ΣΥΡΙΖΑ): Η δωρεάν μαστογραφία ισχύει από το 2018 

Ο πρώην υπ. Υγείας, μιλώντας στο κοινοβούλιο, τόνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης εξήγγειλε κάτι που ισχύει ήδη» και προσέθεσε ότι από το 2018 την εν λόγω εξέταση μπορούν να κάνουν δωρεάν γυναίκες μεταξύ 40 και 50 ετών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Ομολογία ενοχής και αποτυχίας Μητσοτάκη η απόσυρση της τηλεκατάρτισης

«Η απόσυρση μετά τη κατακραυγή, ωστόσο, δε λειτουργεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ», υπογραμμίζει ο κ. Τσίπρας και κάνει λόγο για υπουργούς που «παρέλαυναν νυχθημερόν από τα ΜΜΕ εκθειάζοντας το πρόγραμμα-φιάσκο».