ΓΔ: 2686.2 1.75% Τζίρος: 315.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φωτο: ΑΠΕ

Για θράσος κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ντροπή δεν υπάρχει για να τη ζητήσουμε, τουλάχιστον ας προσπαθήσει για λίγη σοβαρότητα», ανέφεραν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το διάγγελμα του Κυρ. Μητσοτάκη.

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω άτυπης ενημέρωσης, στο διάγγελμα του πρωθυπουργού για την πανδημία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δίστασε να κατηγορήσει τον κ. Μητσοτάκη για θράσος, υποστηρίζοντας ότι αυτό που λέει στους πολίτες είναι «εάν χάσουμε θα φταίτε εσείς»

Όπως τόνισαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ: «Τον Μάρτιο ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι μπαίνουμε σε πόλεμο για να αυτοθαυμάζεται ως στρατηλάτης. Έξι μήνες μετά, αφού έχει αφήσει τη χώρα, το ΕΣΥ και τους πολίτες ανοχύρωτους μπροστά στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, βγήκε σήμερα με θράσος να τους πει πως «εάν χάσουμε θα φταίτε εσείς». Ντροπή δεν υπάρχει για να τη ζητήσουμε, τουλάχιστον ας προσπαθήσει για λίγη σοβαρότητα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης βάζει τους αριθμούς πάνω από τους ανθρώπους

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, επέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του στη ΔΕΘ, κατηγορώντας τον για ακραίο νεοφιλελευθερισμό και αδιαφορία για τη λαϊκή ευημερία.
Κυριάκος Μητσοτάκης σύσκεψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αυξάνονται τα ερωτήματα για τη μυστική διπλωματία Μητσοτάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει την επίσκεψη του διοικητή της ΜΙΤ, Ιμπραχίμ Καλίν, στην Αθήνα, ζητώντας απαντήσεις για τον ρόλο του πρωθυπουργού και τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων, μετά το σχετικό δημοσίευμα της «Καθημερινής».
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το δημόσιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι βάζει το προσωπικό συμφέρον πάνω από το δημόσιο, επιδιώκοντας αξίωμα στις Βρυξέλλες και θυσιάζοντας τις ανάγκες της κοινωνίας με πρόωρες αποπληρωμές δανείων, σε βάρος της πλειοψηφίας.
ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης αυτοθαυμάζεται ενώ η χώρα θρηνεί πυροσβέστες

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αυτοθαυμασμό εν μέσω καταστροφών και απωλειών, ασκεί κριτική στη διαχείριση της Πολιτικής Προστασίας και ζητά ουσιαστικό σχεδιασμό και στήριξη στους πληγέντες, πέραν του 112.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο πρωθυπουργός παραδέχεται αποτυχία προστασίας της αγοραστικής δύναμης

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του απέφυγε να απαντήσει στα ουσιαστικά προβλήματα, υπεκφεύγοντας για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ παραδέχθηκε πως η ακρίβεια εξανέμισε τις αυξήσεις μισθών.