ΓΔ: 2384.15 1.34% Τζίρος: 60.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:58:36
Φώτο: ΑΠΕ

Στην Εύβοια ο πρωθυπουργός για τα εγκαίνια αιολικού πάρκου

Την Εύβοια επισκέπτεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα εγκαίνια του αιολικού πάρκου στον Καφηρέα, το οποίο αποτελεί μέρος επένδυσης ύψους 300.000.000 ευρώ.

Στον Καφηρέα Ευβοίας θα βρεθεί, σήμερα στις 11 το πρωί, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στην τελετή έναρξης λειτουργίας του αιολικού πάρκου της Enel Green Power.

Σημειώνεται ότι το σύμπλεγμα των 7 αιολικών πάρκων στον Καφηρέα Ευβοίας, μια επένδυση 300.000.000 ευρώ, είναι το μεγαλύτερο που κατασκευάστηκε ποτέ στην Ελλάδα.

Τροφοδοτεί δε το ηλεκτρικό σύστημα της χώρας με συνολική ισχύ 154,1 MW, μέσω υποθαλάσσιου καλωδίου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην κηδεία του Γ. Σουφλιά θα παρευρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρευρεθεί σήμερα στις 12:00 στην εξόδιο ακολουθία του Γιώργου Σουφλιά στο Κοιμητήριο Παπάγου, ενώ στις 16:00 θα συναντήσει τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ’ στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Απαραίτητες οι τολμηρές αλλαγές για το μέλλον της χώρας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον εβδομαδιαίο απολογισμό του, μίλησε για την Ελλάδα του 2030, τονίζοντας τη σημασία τολμηρών μεταρρυθμίσεων σε Σύνταγμα, ΕΣΥ, δημόσιο και Παιδεία για μια σύγχρονη, ώριμη χώρα που κοιτά το μέλλον με αυτοπεποίθηση.
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Γ. Σουφλιά: Άφησε ισχυρό αποτύπωμα στη σύγχρονη Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον Γιώργο Σουφλιά, τονίζοντας το ήθος και τη συνεισφορά του στα δημόσια έργα και την παιδεία, και εξέφρασε συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Βούτσιτς: Συνεργασία και ευρωπαϊκή πορεία Σερβίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Αλεξάνταρ Βούτσιτς στο Μαυροβούνιο. Συζήτησαν για ενίσχυση της συνεργασίας, ειδικά στην ενέργεια, και για την ενταξιακή πορεία της Σερβίας, που στηρίζει η Ελλάδα.