Φώτο: ΑΠΕ

Ομιλία και επαφές του πρωθυπουργού στο πλαίσιο της 4ης Ευρω-Αραβικής Συνόδου

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλάει αυτήν την ώρα στην 4η Ευρω-Αραβική Σύνοδο (EU - Arab World Summit) στο Μέγαρο Μουσικής, στο περιθώριο της οποίας θα συναντηθεί με ηγέτες κρατών.

Ομιλία πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της 4ης Ευρω-Αραβικής Συνόδου (EU - Arab World Summit), στο Μέγαρο Μουσικής.

Στο περιθώριο της Συνόδου, που πραγματοποιείται στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός έχει διμερείς συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου με τους πρωθυπουργούς της Κροατίας, της Αλβανίας και της Σερβίας. Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου.

Συγκεκριμένα:

-Στις 13.30, με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα.

-Στις 14.30, με την πρωθυπουργό της Σερβίας Άνα Μπίρναμπιτς.

-Στις 18.00, με τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Αχμέντ Αμπούλ Γκέιτ.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 10.00 το πρωί, ο κύριος Μητσοτάκης συνάντησε τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ θα ζητήσει η Αθήνα

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο, ενώ συνεχίζει τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους πολιτικούς αρχηγούς.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο

Εχθές ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, όπου τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης από Εύβοια: Η Πολιτεία θα είναι δίπλα στους κατοίκους

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση συνολικού ύψους 1,2 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε σήμερα για τους δυο πληγέντες από πλημμύρες δήμους της Εύβοιας, Χαλκιδέων και Διρφύων- Μεσσαπίων, ο υπουργός Εσωτερικών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Μητσοτάκη στο ΝΑΤΟ: «Όχι» στην πολιτική ίσων αποστάσεων

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, είχε το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.