ΓΔ: 2608.36 0.37% Τζίρος: 113.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:11:38
Φώτο: ΑΠΕ

Ομιλία και επαφές του πρωθυπουργού στο πλαίσιο της 4ης Ευρω-Αραβικής Συνόδου

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλάει αυτήν την ώρα στην 4η Ευρω-Αραβική Σύνοδο (EU - Arab World Summit) στο Μέγαρο Μουσικής, στο περιθώριο της οποίας θα συναντηθεί με ηγέτες κρατών.

Ομιλία πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της 4ης Ευρω-Αραβικής Συνόδου (EU - Arab World Summit), στο Μέγαρο Μουσικής.

Στο περιθώριο της Συνόδου, που πραγματοποιείται στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός έχει διμερείς συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου με τους πρωθυπουργούς της Κροατίας, της Αλβανίας και της Σερβίας. Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου.

Συγκεκριμένα:

-Στις 13.30, με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα.

-Στις 14.30, με την πρωθυπουργό της Σερβίας Άνα Μπίρναμπιτς.

-Στις 18.00, με τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Αχμέντ Αμπούλ Γκέιτ.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 10.00 το πρωί, ο κύριος Μητσοτάκης συνάντησε τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: 14 νέοι συρμοί στον Ηλεκτρικό για μικρότερες χρονοαποστάσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε την αναβάθμιση των ΜΜΜ ως κυβερνητική προτεραιότητα, κάνοντας δρομολόγιο με τον πρώτο ανακαινισμένο συρμό της Γραμμής 1, επισημαίνοντας πως ξεκινά η βελτίωση παρά τα υφιστάμενα προβλήματα.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης με πήχη 25% ομολογεί ήττα και στέλνει μήνυμα

Ο Κ. Τσουκαλάς δήλωσε πως ο πρωθυπουργός με το όριο 25% παραδέχεται ήττα, ενώ το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί ηγεμονία καθώς το 75% της κοινωνίας δεν θέλει ΝΔ. Kατηγόρησε την ΕΛ.Α.Σ. για μονομέτωπο κατά του ΠΑΣΟΚ λόγω δημοσκοπήσεων.
ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη υπάρχει μόνο στις αναρτήσεις του

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για αποσύνδεση από την πραγματικότητα, τονίζοντας ότι οι πολίτες ζουν με ακρίβεια και ανασφάλεια. Ζητά συγκεκριμένα μέτρα για οικονομία και διαφάνεια στην άμυνα, όχι επικοινωνιακές ενέργειες.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από πρωθυπουργό σταθερότητας και προόδου

Ο Κώστας Τσουκαλάς σχολίασε ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε τροχιά αποχώρησης κι απέτυχε στη βελτίωση της καθημερινότητας. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδυναμία απορρόφησης ευρωπαϊκών κονδυλίων και μετακύλιση κόστους στους πολίτες.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας και ενεργειακός κόμβος

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης τονίζει τη σημασία της επίσκεψης Ρούμπιο στην Αθήνα, τη σύσφιξη των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, την ενίσχυση της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου και τα οικονομικά οφέλη από στήριξη της βιομηχανίας και ευρωπαϊκές επενδύσεις.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Οικονομία και τράπεζες πρέπει να υπηρετούν την κοινωνία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε εκδήλωση στα Χανιά για τον Μίνο Ζομπανάκη, εξήρε τη διεθνή του επιρροή στη χρηματοοικονομική σκηνή, τον πατριωτισμό του και τη μακροχρόνια φιλία του με την οικογένεια Μητσοτάκη.