ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Συνελήφθη ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς

Η Αστυνομία προσπαθούσε να τον εντοπίσει από τον Οκτώβριο του 2020 όταν και το δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου είχε διαφύγει μετά την ιστορική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών.

Μετά από 8 μήνες που καταζητούνταν ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς συνελήφθη από την αστυνομία στην περιοχή του Ζωγράφου σε σπίτι. Η Αστυνομία προσπαθούσε να τον εντοπίσει από τον Οκτώβριο του 2020 που είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών.

Ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης τον Οκτώβριο είχε δηλώσει την άρνηση του να παραδοθεί, σε πλήρη αντίθεση με τους υπόλοιπους 22 καταδικασθέντες, 10 εκ των οποίων είχαν συλληφθεί στο Εφετείο. 

Από την ημέρα που το Τριμελές Εφετείο Αθηνών είχε λάβει την ιστορική απόφαση που καταδίκαζε την νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, ως εγκληματική οργάνωση το δεξί χέρι του Νίκου Μιχαλολιάκου είχε διαφύγει με αποτέλεσμα να οι αρχές να έχουν ξεκινήσει ένα πραγματικό ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τον εντοπίσουν. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Θέλουμε η αστυνομία να είναι φιλική προς την κοινωνία

Ο Τ. Θεοδωρικάκος προανήγγειλε αναδιοργάνωση των υπηρεσιών ώστε ο πολίτης εκεί που μένει και εργάζεται να βλέπει πιο συχνά τον αστυνομικό είτε στις πεζές περιπολίες είτε τα περιπολικά.