ΓΔ: 2726.49 1.07% Τζίρος: 327.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Giannis Oikonomou, Kyvernisi
Πηγή: ΑΠΕ

Ο Γ. Οικονόμου απαντά στον Αλ. Τσίπρα με αφορμή τις δηλώσεις Κύρτσου

Απάντηση στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου, τι είπε για την πενταετία 2015-2019.

«Ο κ. Τσίπρας όσο και αν βαυκαλίζεται δείχνει ότι δεν έχει μάθει τίποτα από το 2015-2019 και συνεχίζει στον ίδιο δρόμο, όπως μας υπενθυμίζουν συνεχώς και ο ίδιος και οι στενοί του συνεργάτες, ο κ. Πολάκης και ο κ. Καρτερός», είναι η απάντηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονομου στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και τονίζει:

«Η Ελλάδα, με κύρος και ισχυρή παρέμβαση στα διεθνή fora, πρωταγωνιστεί σε όλες τις διεργασίες σχετικά με τις προκλήσεις και τις αλλαγές που φέρνουν οι επάλληλες παγκόσμιες κρίσεις. Βρίσκεται σε θέση πια να πρωταγωνιστεί γιατί δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα αναξιοπιστίας και διεθνούς ανυποληψίας της κυβέρνησης Τσίπρα - Βαρουφάκη.

Πρωταγωνιστεί γιατί αποδοκίμασε τον λαϊκισμό και αντιμετώπισε αποφασιστικά την προσπάθεια χειραγώγησης και υπονόμευσης των θεσμών της Δημοκρατίας μας. Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί, γιατί η κοινωνία με τη στάση της και τις επιλογές της δείχνει ότι όσοι απειλούν και απεργάζονται την κατάληψη ”αρμών της εξουσίας”, αν τους εμπιστευόταν ξανά ο ελληνικός λαός, ματαιοπονούν».

Απάντηση στην χθεσινή αναφορά του πρωθυπουργού από το Μόναχο έδωσε με σημερινή του ανάρτηση στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Διώξεις δικαστών-δημοσιογράφων, απευθείας αναθέσεις, έλεγχος ΜΜΕ. Στην ΕΕ τα βλέπουν όλα. Η αναφορά Μητσοτάκη σε Διεθνές Φόρουμ - τη μέρα που ο Κύρτσος τον συνέκρινε με Όρμπαν - ότι νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι κίνδυνος για δημοκρατία, δείχνει πανικό. Επιστροφή της δημοκρατίας θα είναι».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άκης Σκέρτσος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος: Επικεντρωνόμαστε στα κοινωνικά προβλήματα, όχι στο παρελθόν

Ο Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στον Real FM, σχολίασε πως η ανάρτησή του συγκρίνει ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή κυβέρνηση και απαντά στην κριτική της αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι η οικονομία επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών.
Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Η Έλενα Ακρίτα εκφράζει συλλογική αντίδραση στην κυβέρνηση

Η Έλενα Ακρίτα χαρακτήρισε τις 119 ψήφους στήριξης στην υποψηφιότητά της ως συλλογική αντίδραση στην κυβέρνηση, σημειώνοντας πως δεν αποτελούν ήττα και εκφράζουν αντίθεση στις παρεμβάσεις της στη λειτουργία της Βουλής.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Έτοιμοι για τη μάχη και για διακυβέρνηση την επόμενη μέρα

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται όχι μόνο για μάχη αλλά και για διακυβέρνηση, ασκώντας σκληρή κριτική στη ΝΔ και χαρακτηρίζοντας την επταετία της ως χαμένη ευκαιρία για τη χώρα και την κοινωνία.
Όλγα Γεροβασίλη ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχώρησε από ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροεδρία Βουλής η Όλγα Γεροβασίλη

Η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε με επιστολή της την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και τη θέση της ε’ αντιπροέδρου της Βουλής. Πλέον θα ασκεί τα καθήκοντά της ως ανεξάρτητη βουλευτής Άρτας.
Νίκος Παππάς στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: «Δίνετε 13 δισ. για να αποπληρώσετε φθηνό χρέος»

Ο Νίκος Παππάς, γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αμφισβητεί την οικονομική λογική της πρόωρης αποπληρωμής χρέους 13 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση, τονίζοντας το χαμηλό κόστος των παλαιών δανείων έναντι υψηλότερων επιτοκίων σήμερα.