ΓΔ: 888.18 -0.57% Τζίρος: 26.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:00:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Stayros Kalafatis-ND-Thessaloniki
Φωτο: ΑΠΕ

Καλαφάτης: Η επένδυση στα Nu Boyana Studio Film Hellenic ενισχύει την Θεσσαλονίκη

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός τόνισε ότι «η επένδυση στα Nu Boyana Studio Film Hellenic δίνει μια άλλη προοπτική στην τοπική οικονομία και, παράλληλα, διαφημίζει την Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη Θράκη στο εξωτερικό.

Τον Ρομπ Βαν Νόρντεν, παραγωγό της κινηματογραφικής ταινίας «The Bricklayer» που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, υποδέχτηκε στο Διοικητήριο ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης. Οι δύο άντρες τόνισαν τα μεγάλα οφέλη που αποκομίζει η οικονομική δραστηριότητα της Θεσσαλονίκης αλλά και της ευρύτερης Βόρειας Ελλάδας από την παραγωγή ταινιών του Hollywood στην Θεσσαλονίκη. Εκτός της ταινίας «Τhe Bricklayer» στην πόλη έγιναν γυρίσματα και για τις ταινίες δράσης «Τhe Expendables 4» και «Τhe Enforcer».

Ο κ. Βαν Νόρντεν, ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της παραγωγής τον κ. Καλαφάτη για την έμπρακτη βοήθεια που προσέφερε, έτσι ώστε να συνεχιστούν απρόσκοπτα τα γυρίσματα της ταινίας, τόσο μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και στα στούντιο που έχουν δημιουργηθεί από την εταιρία Nu Boyana Studio Film Hellenic. «Εκτιμούμε την υποστήριξή σας και σας ευχαριστούμε γι΄ αυτήν. Η βοήθειά σας ήταν σημαντική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παραγωγός προς τον υφυπουργό Εσωτερικών.

Από την πλευρά του, ο κ. Καλαφάτης τόνισε ότι «η επένδυση στα Nu Boyana Studio Film Hellenic δίνει μια άλλη προοπτική στην τοπική οικονομία και, παράλληλα, διαφημίζει την Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη Θράκη στο εξωτερικό. Ενδεικτικό είναι ότι η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας αρχίζουν τώρα, αξιοποιεί και άλλες τοποθεσίες της Βόρειας Ελλάδας, με αρχή από τη Δράμα. Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η κυβέρνηση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ακολουθεί μία φιλοεπενδυτική και φιλοαναπτυξιακή πολιτική, στο πλευρό κάθε παρόμοιας προσπάθειας»
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Βιετνάμ και Καμπότζη στην 55η Σύνοδο ΥΠΕΞ ASEAN, ο Δένδιας

Κατά την αυριανή του επίσκεψη στο Ανόι, ο Νίκος Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο του Βιετνάμ Νγκουγιέν Σουάν Φουκ, καθώς και από τον πρωθυπουργό της χώρας Φαμ Μιν Τσιν, ενώ θα έχει συνομιλίες με τον Βιετναμέζο ομόλογό του Μπουί Θαν Σον.