ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kyriakos Mitsotakis
Πηγές: Delphi Economic Forum, ΑΠΕ

Κυρ. Μητσοτάκης: Είμαστε πρωταγωνιστές αυτή τη στιγμή στα Βαλκάνια

Συνάντηση με πολίτες είχε ο πρωθυπουργός κατά την περιοδεία του στη Θέρμη. Τι τους είπε για το ρόλο της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

«Η σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση είναι προϋπόθεση εθνικών επιτυχιών. Αυτήν είχαμε και είμαι σίγουρος πως αυτή θα έχουμε και μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση που είχε με πολίτες κατά την περιοδεία του στη Θέρμη.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη Σύνοδο Κορυφής στο πλαίσιο της Διαδικασίας για τη Συνεργασία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και σημείωσε: «Θα βρεθούμε σήμερα με ηγέτες όλων των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, θα είναι μαζί μας και ο Γερμανός Καγκελάριος θα είναι μαζί μας και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Είναι μία ευκαιρία να επαναλάβουμε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, πώς είμαστε πρωταγωνιστές αυτή τη στιγμή σε όλα όσα γίνονται στα Βαλκάνια, να επαναλάβουμε με αυτοπεποίθηση ότι η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και ευημερίας στην ευρύτερη περιοχή».

Μίλησε, επίσης, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη και βελτιώνουν τη ζωή των κατοίκων.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το δημαρχείο της Θέρμης, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο και στελέχη του δήμου και συζήτησαν για τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει και αξιοποιεί ώστε να υλοποιήσει έργα και λύσεις.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας και βλέπετε και την ανταπόκριση των πολιτών του δήμου μας στην παρουσία του πρωθυπουργού. Πολλοί πρωθυπουργοί πέρασαν, γιατί είναι κομβικό σημείο η Θέρμη, αλλά είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που ήρθε στο δημαρχείο μας, συζήτησε μαζί μας για την ανάπτυξη και την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης του τόπου μας. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και ευχόμαστε επιτυχία στο έργο του, για το καλό της πατρίδας μας», τόνισε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν πετυχημένες εταιρείες χωρίς ικανοποιήμενους εργαζόμενους

Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΔΙΟΠΑΣ, ενώ τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης παραμένει η διασφάλιση καλών συνθηκών εργασίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Κατάρ ο πρωθυπουργός για ενίσχυση των σχέσεων με την αραβική χώρα

Όπως αναφέρει ο πρέσβης του Κατάρ στην Ελλάδα Άλι Αλ Μανσούρι, υπάρχει κοινή επιθυμία και ευρύ δυναμικό για ανάπτυξη εταιρικών σχέσεων σε πολλούς τομείς της οικονομίας, εκπαίδευσης και του αθλητισμού.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα η φυσική πύλη των ινδικών επιχειρήσεων στην ΕΕ

Ο πρωθυπουργός απηύθυνε πρόσκληση στους Ινδούς επιχειρηματίες να επισκεφθούν την Ελλάδα και σημείωσε ότι όλοι οι οικονομικοί δείκτες δείχνουν ότι η χώρα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.
businessdaily-Mitsotakis-Metsola-Roberta
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Πιο ισχυρό από ποτέ, το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα

Η κ. Μέτσολα χαιρέτισε τα σημαντικά βήματα στην Ελλάδα κατά του ρατσισμού και υπέρ της διαφάνειας και της ισότητας, ενώ συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την ψήφιση του νόμου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στηρίζουμε τους αγρότες λαμβάνοντας υπόψη τις δημοσιονομικές αντοχές

Στην εβδομαδιαία ανασκόπηση, αναφέρεται στην ψήφιση του νόμου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας όπως και σε διάφορα άλλα ζητήματα.