ΓΔ: 2076.71 0.95% Τζίρος: 212.97 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Vouli
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC

Απόρρητες οι ακροάσεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την ΕΥΠ

Η συνεδρίαση, όπως αναγράφεται στην πρόσκληση, θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα παρίσταται ο υπουργός Επικρατείας Γεώργιος Γεραπετρίτης.

Απεστάλησαν από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής οι προσκλήσεις στα εννέα πρόσωπα που καλούνται την Πέμπτη για ακρόαση σχετικά με την λειτουργία της ΕΥΠ.

Η συνεδρίαση, όπως αναγράφεται στην πρόσκληση, θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα παρίσταται ο υπουργός Επικρατείας Γεώργιος Γεραπετρίτης. Η συνεδρίαση θα απόρρητη, σύμφωνα με το άρθρο 43Α του ΚτΒ.

Τα πρόσωπα στα οποία εστάλησαν προσκλήσεις βάση των προτάσεων των βουλευτών- μελών της Επιτροπής είναι: Ο νυν διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης, ο τέως και πρώην διοικητές της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων, Γιάννης Ρουμπάτης και Θεόδωρος Δαραβίλλας. Οι εισαγγελείς Εφετών Βασιλική Βλάχου και Κωνσταντίνος Τζαβέλας. Ο τέως γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Κυβέρνηση βουτηγμένη στα σκάνδαλα, απαραίτητη η πολιτική αλλαγή

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά κυβέρνησης και πρωθυπουργού, κατηγορώντας τους για συγκάλυψη σκανδάλων, θεσμική εκτροπή και αναξιοπιστία, ζητώντας πολιτική αλλαγή.
Ζωή Κωνσταντοπούλου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Κωνσταντοπούλου σε κυβέρνηση και ηγεσία Αρείου Πάγου

Σφοδρή επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά κυβέρνησης και δικαιοσύνης για τα Τέμπη, καταγγέλλοντας τον Νίκο Παπαθανάση ότι υπέγραψε δαπάνες για το μπάζωμα του τόπου του δυστυχήματος. Απάντηση με αιχμές από τον υπουργό.
Νίκος Παπαθανάσης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παπαθανάσης: Δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ για τη χώρα μας

Ο Νίκος Παπαθανάσης υπογράμμισε στη Βουλή ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις απορρόφησης ευρωπαϊκών πόρων, ενώ απάντησε σε επικρίσεις της αντιπολίτευσης, αναφέροντας πως τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα και προσβάσιμα ηλεκτρονικά.
Σωκράτης Φάμελλος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα ο Μητσοτάκης

Ο Σωκράτης Φάμελλος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για αποτυχία στην εξωτερική πολιτική, αδράνεια απέναντι στην ακρίβεια και λάθος χειρισμούς στη ΔΕΘ.