ΓΔ: 2541.99 -0.72% Τζίρος: 369.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Konstantopoulos-Nikos
Φωτο: ΑΠΕ

Στο Νοσοκομείο Σωτηρία νοσηλεύεται ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

Λόγω λοίμωξης από κορονοϊό ο Νίκος Κωνσταντόπουλος νοσηλεύεται με σοβαρές επιπλοκές που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία.

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται τις τελευταίες 13 μέρες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, λόγω λοίμωξης από κορονοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της κόρης του Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8:30 - 14:00 Δευτέρα με Παρασκευή», αναφέρει η ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολομέλεια Ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξανθόπουλος: Η κυβέρνηση συνταγματοποιεί αρχές που δεν εφαρμόζει στην πράξη

Ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι μιλά για θεσμική θωράκιση, ενώ δεν την εφαρμόζει, αναφερόμενος στις υποκλοπές και τη στάση της στις εξεταστικές επιτροπές. Αμφισβήτησε και την ανάγκη αναθεώρησης του αρ. 29.
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Αίτημα παραίτησης Φάμελλου και εκλογής νέου προέδρου ΚΟ στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Παύλος Πολάκης ζήτησε την επιστροφή του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με απόφαση της ΚΕ το Σάββατο και άσκησε κριτική στον Σωκράτη Φάμελλο, καλώντας το κόμμα να κατέβει αυτόνομα στις εκλογές με προοδευτικές συνεργασίες.
σόγια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδριανός: Δικαίωμα όλων η βιολογική καλλιέργεια, ακόμα και του πρωθυπουργού

Ο υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Ανδριανός τόνισε πως όλοι μπορούν να επιλέξουν βιολογική καλλιέργεια αν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, απαντώντας σε ερωτήματα για τη νομιμότητα δηλώσεων καλλιέργειας βιολογικών προϊόντων από τον πρωθυπουργό.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος από Ωραιόκαστρο: Χρειάζεται ισχυρή Πολιτεία για τις πυρκαγιές

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, επισκέφθηκε τις πυρόπληκτες περιοχές Ωραιοκάστρου και Φιλοθέης, ζητώντας ενίσχυση της Πυροσβεστικής, των δήμων και της Πολιτικής Προστασίας.