ΓΔ: 2220.13 0.63% Τζίρος: 190.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:32:39
Φώτο: ΑΠΕ

Επικοινωνία Γεροβασίλη με Τασούλα για δηλώσεις «γαλάζιων» βουλευτών

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να ανακαλέσουν και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τις απαράδεκτες – για μέλη του Κοινοβουλίου- δηλώσεις τους.

Συστάσεις στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου και Γιάννη Λοβέρδο ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου «να ανακαλέσουν και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τις απαράδεκτες – για μέλη του Κοινοβουλίου- δηλώσεις τους».

Κοινοβουλευτικές πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνουν πως «οι δυο βουλευτές μέσω δημόσιων παρεμβάσεων τους συκοφάντησαν πολίτες που υπέστησαν αστυνομική βία και δικαιολόγησαν έκνομες ενέργειες μιας μειοψηφίας εντός της ΕΛ.ΑΣ όπως η διαπόμπευση πολιτών.

Μια μειοψηφία που όπως όλα δείχνουν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της πολιτικής ηγεσίας και του κ. Μητσοτάκη αφού οι ενέργειες αυτές όχι μόνο δεν έχουν καταδικαστεί αλλά μέσω ψεμάτων επιχειρήθηκε να εμφανιστούν ως σύννομες και επιστροφή στην «κανονικότητα» όπως δυστυχώς την αντιλαμβάνεται η Νέα Δημοκρατία».

Να αποδοκιμάσει με κατηγορηματικό τρόπο τις «αποτρόπαιες δηλώσεις των βουλευτών του» είχε καλέσει νωρίτερα τον Πρωθυπουργό ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αραχωβίτης στην Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Τεχνική Λύση ήταν αναγκαιότητα

Ο Σταύρος Αραχωβίτης, πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, δήλωσε στην Εξεταστική Επιτροπή ότι η τεχνική λύση για τους βοσκότοπους επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναγκαία, ώστε να αποφευχθούν ευρωπαϊκά πρόστιμα, λόγω
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Βασιλείου: «Ευπατρίδης και μετριοπαθής», με έργο για το Κυπριακό

Με μήνυμα αποχαιρετισμού ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτίει φόρο τιμής στον πρώην πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργο Βασιλείου, τον χαρακτηρίζει ευπατρίδη και μετριοπαθή πολιτικό και αναφέρεται στο έργο του για λύση του Κυπριακού, την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου και την ίδρυση του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Ολομέλεια Ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αραχωβίτης στην εξεταστική: «Εκτόξευση» στο εθνικό απόθεμα μετά το 2019

Ο Σταύρος Αραχωβίτης ανέφερε στην Εξεταστική ότι μετά το 2019 υπήρξε σημαντική αύξηση στη διανομή του εθνικού αποθέματος, κυρίως στην ΠΕ1. Υπογράμμισε επίσης την επιτυχία της περιόδου του στις πληρωμές και τη διασφάλιση των επιδοτήσεων.