ΓΔ: 1035.72 1.43% Τζίρος: 47.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Aris Oikonomou / SOOC

Βεβαιότητα Μητσοτάκη για νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει σελίδα και οι πολίτες θα πρέπει να αφήσουν πίσω όσους θα μηδενίζουν, θα σκανδαλολογούν, και θα πολώνουν.

Την πεποίθηση ότι στις βουλευτικές εκλογές οι πολίτες θα εμπιστευθούν ξανά τη Νέα Δημοκρατία, ως μια «μεγάλη δύναμη προοδευτικής ανατροπής», και θα αφήσουν πίσω αυτούς που μηδενίζουν και σκανδαλολογούν, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος της κυβέρνησης για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

«Το έργο το οποίο παρουσιάσαμε, αυτά τα οποία έχουμε κάνει, αυτά τα οποία κάνουμε, αυτά τα οποία θα κάνουμε, είναι η καλύτερη απόδειξη του πώς αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση μας την πολιτική», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Είμαστε εδώ για να λύνουμε τα δικά σας προβλήματα, πρώτα και πάνω από όλα. Και σε εσάς λογοδοτούμε. Και όταν θα έρθει η ώρα των εθνικών εκλογών, στο τέλος της τετραετίας, θα μπορούμε να σας κοιτάξουμε στα μάτια και να σας πούμε με ειλικρίνεια ότι αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε ήμασταν συνεπείς και τα πράξαμε. Αλλά έχουμε πολλά περισσότερα ακόμα να κάνουμε στο μέλλον. Και για να μπορέσουμε να γεφυρώσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν εδώ και πολλά χρόνια από ψέματα και από υποσχέσεις που δεν έγιναν ποτέ πράξεις, πρέπει να αφήνουμε το έργο μας να μιλάει. Το έργο μας είναι πολύ και σημαντικό και στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εμείς ήμασταν η κυβέρνηση που έλυσε το θέμα του 12%, το ξέρετε καλά. Από τα μεγάλα μέχρι τα μικρά το έργο το οποίο έχουμε εκτελέσει είναι σημαντικό και θέλουμε να μιλάει το έργο μας. Δεν μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια, δεν μας αρέσει η επικοινωνία για χάρη της επικοινωνίας. Και να θυμάστε κάτι: αυτοί οι οποίοι έχουν έργο και μπορούν να μιλούν για το πώς οραματίζονται, όχι θεωρητικά, αυτό δεν είναι ένα θεωρητικό ευχολόγιο, αυτό είναι ένα συγκροτημένο σχέδιο, και μπορούν να μιλάνε πειστικά για την Ελλάδα του μέλλοντος, θα συγκρουστούν με αυτούς οι οποίοι θα μηδενίζουν, θα σκανδαλολογούν, θα πολώνουν. Είμαι σίγουρος όμως, ότι η κοινωνία θα τους αφήσει τελικά πίσω και θα εμπιστευτούν και πάλι την παράταξή μας, τη Νέα Δημοκρατία, ως μία μεγάλη δύναμη προοδευτικής ανατροπής, η οποία έχει και το σθένος και το θάρρος, αλλά και τις γνώσεις πια για να μπορέσει να οδηγήσει, όχι μόνο τη δικιά σας περιφέρεια, αλλά και την Ελλάδα, στη θέση που πραγματικά της αξίζει».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Mitsotakis Kyriakos, Kivernisi, Kyvernisi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τον Απρίλιο και μετά οι εκλογές, τι συζητήθηκε στο Μαξίμου

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα προσδιορίσει ποια θα είναι η ακριβής ημερομηνία των εκλογών, ενώ συζητήθηκε και ο προγραμματισμός της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Αυτό είναι το δίλημμα των επερχόμενων εκλογών το 2023

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η Ελλάδα γίνεται πιο ισχυρή και οι Έλληνες θα κληθούν να αποφασίσουν για την πορεία της χώρας και υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει να επιτραπεί «να ξανακυλήσουμε την πολιτική ζωή της χώρας στο βούρκο».
axtsioglou, bouli
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εφ. Αχτσιόγλου: Εκλογές με σιγή ασυρμάτου επιδιώκει ο κ. Μητσοτάκης

βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να ανακοινώσει ημερομηνία εκλογών και να προχωρήσουμε με τους όρους μιας κανονικής προεκλογικής περιόδου
Kyriakos Mitsotakis, Kyvernisi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Στο τέλος της τετραετίας θα γίνουν οι εκλογές

Ο πρωθυπουργός ανάφερε ότι συνεχίζεται η μεταρρυθμιστική προσπάθεια και τόνισε την σημασία της απόφασης του Eurogroup χθες να συναινέσει στην έξοδο της Ελλάδας τον Αύγουστο από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας.