ΓΔ: 903.25 -0.08% Τζίρος: 75.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

PREMIA PROPERTIES

Premia Properties
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Premia Properties: Υπερδιπλασιασμό στα EBIDTA το 9μηνο του 2022

Η εταιρεία ανακοίνωσε υψηλά συνολικά ταμειακά διαθέσιμα ύψους 75,8 εκατ. ευρώ και υγιής χρηματοοικονομική διάρθρωση με την Καθαρή Θέση του Ομίλου να διαμορφώνεται σε 134,6 εκ. και τον καθαρό δανεισμό σε 95,1 εκ..
Premia Properties
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Premia Properties: Αύξηση των εσόδων και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου ακινήτων

Τα EBITDA του Ομίλου ανήλθαν σε 9,5 εκ. έναντι 3,6 εκ. την αντίστοιχη περίοδο 2021 με την αύξηση να οφείλεται τόσο στα αυξημένα κέρδη από αναπροσαρμογή επενδύσεων σε ακίνητα σε εύλογη αξία.
leroy merlin
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία Premia με Leroy Merlin για κατασκευή dark store στη Θεσσαλονίκη

Ο νέος χώρος αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 και θα έχει στόχο να εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταστημάτων της Leroy Merlin στην περιοχή. Στα 130.000 ευρώ τα έσοδα από τα ετήσια μισθώματα για την Premia.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Premia: Επιταχύνει το επενδυτικό πλάνο η μετατροπή της σε ΑΕΕΑΠ

Η συμφωνία των 20 εκατ. ευρώ με τα εκπαιδευτήρια Δούκα, το σχέδιο επενδύσεων 100 εκατ. ευρώ και η έξοδος από τις δραστηριότητες ανάπτυξης ακινήτων. Τα φορολογικά οφέλη από τη μετατροπή της εταιρείας σε ΑΕΕΑΠ.
Premia Properties
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Premia Properties: Εξαγοράζει τις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συνεργασίας τα επόμενα χρόνια θα εξεταστούν βελτιώσεις καθώς και περιβαλλοντικές αναβαθμίσεις των υφιστάμενων κτιρίων και υποδομών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Premia: Σημαντική βελτίωση μεγεθών στο α' τρίμηνο και προσθήκη δύο ακινήτων

Τα έσοδα του ομίλου διαμορφώθηκαν τα πρώτο τρίμηνο του 2022 σε 3,2 εκ., διπλασιασμένα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο 2021. Στα 2,9 εκατ. τα λειτουργικά κέρδη. Οι προοπτικές για το 2022.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μετατρέπεται σε ΑΕΕΑΠ η Premia Properties με άδεια της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Η μετατροπή σε ΑΕΕΑΠ είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία, καθώς θα της επιτρέψει να δραστηριοποιηθεί αποτελεσματικότερα στην αγορά ακινήτων αξιοποιώντας τα φορολογικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το πλαίσιο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προχωράει η εξυγίανση της Μπουτάρης, έπεσαν οι υπογραφές με Premia

Το επιχειρηματικό σχέδιο της επόμενης πενταετίας περιλαμβάνει επενδύσεις στο brand BOUTARI, στα εμπορικά σήματα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις, εκσυγχρονισμό συστημάτων και οργανωτικών δομών, καθώς και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.