ΓΔ: 1483.06 -0.89% Τζίρος: 88.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:22:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Smartphones από την Honor με νέο λειτουργικό σύστημα

Με νέο λειτουργικό θα παρουσιάσει η Honor τα νέα έξυπνα κινητά τηλέφωνα Honor V30 και Honor View 30 Pro που θα παρουσιάσει σε ζωντανή εκδήλωση στις 24 Φεβρουαρίου.

Με νέο λειτουργικό θα παρουσιάσει η Honor τα νέα έξυπνα κινητά τηλέφωνα Honor V30 και Honor View 30 Pro που θα παρουσιάσει σε ζωντανή εκδήλωση (livestreaming)στις 24 Φεβρουαρίου, σε διεθνές επίπεδο, λειτουργικό που θα  βασίζεται στο Huawei Mobile Services.

Τα νέα έξυπνα κινητά θα διαθέτουν όλα εκείνα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά με την χρήση και τεχνητής νοημοσύνης που θα τους επιτρέπουν μεταξύ άλλων να αποκτήσουν την «ιδιότητα» του ψηφιακού βοηθού για τους κατόχους τους. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν τα δύο κινητά θα έλθουν στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα θα παρουσιασθούν τα νέα λάπτοπ της εταιρίας, το Honor Magic Book το οποίο από πληροφορίες θα έλθει και στην Ελληνική αγορά και θα είναι διαθέσιμο στις αρχές Μαρτίου. To Ηonor Magic Book θα έχει λογισμικό Windows και διάρκεια μπαταρίας 10 ωρών, την μεγαλύτερη διάρκεια με συνεχή χρήση στην κατηγορία των laptop και popup camera η οποία αναδύεται μέσα από το πληκτρολόγιο  για μεγαλύτερη ασφάλεια ενώ θα διατίθενται δύο εκδόσεις 14 και 15 ίντσες οθόνη. Στις επόμενες ημέρες θα γίνουν ανακοινώσεις και για το νέο έξυπνο ρολόι Honor Magic Watch 2 το οποίο διατίθεται και στην Ελλάδα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Apple: Πέρασε στην αντεπίθεση με τεράστια επαναγορά μετοχών 120 δισ. δολ.

Ο τεχνολογικός κολοσσός πραγματοποιεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών που έχει γίνει στις ΗΠΑ και σπάει το δικό της ρεκόρ που κρατούσε από το 2018. Διψήφια η πτώση των πωλήσεων iPhone.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα πρώτα iPhone made in India και ο φορτιστής με προδιαγραφές Ευρώπης

Το iPhone 15 βγαίνει στην αγορά και φέρνει δύο μεγάλες αλλαγές: μέρος της παραγωγής γίνεται στην Ινδία, ενώ η Apple υποχρεώθηκε από τις Βρυξέλλες να υιοθετήσει φορτιστή USB. Τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει για τους χρήστες η Apple στα iPhone 14

Η Apple έδωσε μεγάλη προσοχή σε τεχνολογίες ασφάλειας, όπως η τεχνολογική ικανότητα εντοπισμού ενός ατυχήματος, αλλά και η δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης από ορεινές περιοχές για την ενεργοποίηση επιχειρήσεων διάσωσης.
Xiaomi, Kina, China, Kinita Tilefona
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σοβαρά κενά ασφαλείας εντοπίστηκαν σε συσκευές Xiaomi

Οι ευπάθειες εντοπίστηκαν στο αξιόπιστο περιβάλλον της Xiaomi, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αποθήκευση και τη διαχείριση ευαίσθητων πληροφοριών, όπως κωδικούς πρόσβασης. Κίνδυνος για 1 εκατ. χρήστες συσκευών Xiaomi.