ΓΔ: 893.76 2.09% Τζίρος: 88.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Smartphones από την Honor με νέο λειτουργικό σύστημα

Με νέο λειτουργικό θα παρουσιάσει η Honor τα νέα έξυπνα κινητά τηλέφωνα Honor V30 και Honor View 30 Pro που θα παρουσιάσει σε ζωντανή εκδήλωση στις 24 Φεβρουαρίου.

Με νέο λειτουργικό θα παρουσιάσει η Honor τα νέα έξυπνα κινητά τηλέφωνα Honor V30 και Honor View 30 Pro που θα παρουσιάσει σε ζωντανή εκδήλωση (livestreaming)στις 24 Φεβρουαρίου, σε διεθνές επίπεδο, λειτουργικό που θα  βασίζεται στο Huawei Mobile Services.

Τα νέα έξυπνα κινητά θα διαθέτουν όλα εκείνα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά με την χρήση και τεχνητής νοημοσύνης που θα τους επιτρέπουν μεταξύ άλλων να αποκτήσουν την «ιδιότητα» του ψηφιακού βοηθού για τους κατόχους τους. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν τα δύο κινητά θα έλθουν στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα θα παρουσιασθούν τα νέα λάπτοπ της εταιρίας, το Honor Magic Book το οποίο από πληροφορίες θα έλθει και στην Ελληνική αγορά και θα είναι διαθέσιμο στις αρχές Μαρτίου. To Ηonor Magic Book θα έχει λογισμικό Windows και διάρκεια μπαταρίας 10 ωρών, την μεγαλύτερη διάρκεια με συνεχή χρήση στην κατηγορία των laptop και popup camera η οποία αναδύεται μέσα από το πληκτρολόγιο  για μεγαλύτερη ασφάλεια ενώ θα διατίθενται δύο εκδόσεις 14 και 15 ίντσες οθόνη. Στις επόμενες ημέρες θα γίνουν ανακοινώσεις και για το νέο έξυπνο ρολόι Honor Magic Watch 2 το οποίο διατίθεται και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ