ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

THOMAS COOK

thomas cook

Αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου θα λειτουργήσει η νέα Thomas Cook

Το 30% των κρατήσεων θα στραφεί στην ελληνική αγορά, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία. Μετά την περυσινή κατάρρευση, το νέο επιχειρηματικό μοντέλο προβλέπει πλήρη προστασία των χρημάτων των πελατών.
thomas-Cook
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έκπτωση φόρου για τις επιχειρήσεις που είχαν συμφωνία με την Thomas Cook

Η ΑΑΔΕ εξέδωσε εγκύκλιο για την ρύθμιση της έκπτωσης από τον φόρο εισοδήματος των επισφαλών απαιτήσεων των τουριστικών επιχειρήσεων από την Thomas Cook μετά την πτώχευση του άλλοτε ταξιδιωτικού κολοσσού.
ΔΙΕΘΝΗ

Δριμύ κατηγορώ από την βρετανική Βουλή στα στελέχη της Thomas Cook

Το «μαγείρεμα» των αριθμών που έκαναν τα στελέχη της Thomas Cook και απέκρυπταν την πραγματική εικόνα της εταιρείας, βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής πολλών βουλευτών απέναντι στην διοίκηση του τουριστικού ομίλου.
thomas-Cook
ΔΙΕΘΝΗ

Στο βρετανικό κοινοβούλιο κατέθεσε ο πρώην CEO της Thomas Cook

Ο πρώην επικεφαλής της Thomas Cook, Πέτερ Φανκχάουζερ, απάντησε ενώπιον επιτροπής του βρετανικού κοινοβουλίου στις κατηγορίες εναντίον του και υποστήριξε πως έκανε ό,τι μπορούσε για να σώσει την εταιρεία από τη χρεωκοπία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ι. Ρέτσος: Ακόμα δεν έχουν φανεί οι επιπτώσεις της πτώχευσης της Thomas Cook

Στον διάλογο με τα αρμόδια υπουργεία για την "επούλωση των πληγών" των επιχειρήσεων που είχαν συνεργασία με τον Τhomas Cook, «δεν ζητήθηκε να ληφθούν μέτρα εις βάρος των φορολογουμένων.