ΓΔ: 2014.47 0.04% Τζίρος: 199.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Θερμόμετρο υψηλής θερμοκρασίας
Φωτο: Pixabay

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Παρασκευή 27 Ιουνίου

Ηλιοφάνεια και υψηλά οι θερμοκρασίες αναμένονται σε Αττική και σε Θεσσαλονίκη αύριο, Παρασκευή 27 Ιουνίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 28 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Ελαφρά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 28 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, όμως το μεσημέρι - απόγευμα κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μικρής διάρκειας καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τους 36 με 38 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιά τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχή και ομπρέλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες συστάσεις Πολιτικής Προστασίας προς πολίτες για την κακοκαιρία

Η Πολιτική Προστασία καλεί τους πολίτες σε επαγρύπνηση ενόψει κακοκαιρίας, συστήνοντας μέτρα αυτοπροστασίας από βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους, με οδηγίες σε civilprotection.gov.gr.
Βροχή και ομπρέλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συστάσεις Πολιτικής Προστασίας για έντονα καιρικά φαινόμενα και καταιγίδες

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες από 4 έως 5 Νοεμβρίου, καλώντας τους πολίτες να τηρούν μέτρα αυτοπροστασίας και προσοχής.