ΓΔ: 2687.04 1.26% Τζίρος: 280.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:24
Ομπρέλα στη βροχή

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο και Ήπειρο

Η ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο, Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο από το βράδυ έως την Παρασκευή, με ύφεση των φαινομένων από αργά το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προειδοποιώντας για έντονα καιρικά φαινόμενα στη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΜΥ, οι βροχές και οι καταιγίδες που ήδη εκδηλώνονται στις συγκεκριμένες περιοχές αναμένεται να ενταθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Για την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2025, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του Ιονίου (Κέρκυρα, Παξοί, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Ιθάκη), καθώς και στην Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο.

Η ΕΜΥ εκτιμά ότι τα έντονα φαινόμενα θα παρουσιάσουν βαθμιαία ύφεση από αργά το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη του καιρού, οι πολίτες καλούνται να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΜΥ (oldportal.emy.gr) και να ενημερώνονται μέσω των επίσημων προειδοποιήσεων του Meteoalarm για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θερμόμετρο και ήλιος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 41°C στη Σκάλα Μεσσηνίας η υψηλότερη θερμοκρασία στην Πελοπόννησο

Θερμοκρασίες άνω των 41°C καταγράφηκαν σήμερα στην Πελοπόννησο, με τη Σκάλα Μεσσηνίας να φτάνει τους 41,5°C. Σε 118 σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου σημειώθηκαν μέγιστες θερμοκρασίες πάνω από 37°C.
Κορλεόνε Ιταλίας τοπίο
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Έρχεται νέο κύμα καύσωνα από αύριο σε όλη τη χώρα

Νέο κύμα καύσωνα πλήττει από Δευτέρα την Ιταλία, με θερμοκρασίες πάνω από 40°C σε Σικελία, Σαρδηνία και Απουλία. Υψηλή υγρασία και δύσκολες νύχτες αναμένονται κυρίως στη νότια και κεντρική χώρα έως το τέλος της εβδομάδας.