Φώτο: pixabay

Τηλεφωνική Υποστήριξη μελών ΤΕΕ για το «Εξοικονομώ - Αυτονομώ»

Το ΤΕΕ θα συγκεντρώνει τηλεφωνικά και μέσω email ερωτήματα και προβλήματα που δεν καλύπτονται από τον οδηγό του προγράμματος ή δεν θα μπορούν να απαντηθούν άμεσα, ώστε να δίνονται στη συνέχεια απαντήσεις.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, προκειμένου να υποστηρίξει τα Μέλη του στη δημιουργία φακέλων προτάσεων για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ - Αυτονομώ», θα τους παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη Δευτέρα με Παρασκευή, εκτός επίσημων αργιών, και ώρες 10:00- 14:00 και 17:00-21:00, απαντώντας σε τεχνικά θέματα και σχετικές απορίες που θα προκύψουν κατά τη δημιουργία των φακέλων προτάσεων για το Πρόγραμμα.

Οι μηχανικοί μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2104441200 τις παραπάνω ώρες. Επιπλέον το ΤΕΕ θα συγκεντρώνει τηλεφωνικά και μέσω email (t[email protected]) ερωτήματα και προβλήματα που δεν καλύπτονται από τον οδηγό του προγράμματος ή δεν θα μπορούν να απαντηθούν άμεσα, ώστε να δίνονται στη συνέχεια απαντήσεις. Η υπηρεσία ξεκίνησε την λειτουργία της τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

anakainisi-erga-exoikonomo-autonomo-ergasies-mixanikos
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Με καθυστέρηση θα ανοίξει η πλατφόρμα για το «Εξοικονομώ» στη Θεσσαλία

Το ΥΠΕΝ ανέβαλε την πρεμιέρα του προγράμματος για δέκα ημέρες λόγω του κορονοϊού, ενώ για τον ίδιο λόγο στο νέο χρονοδιάγραμμα οι περιφέρειες της Βορείου Ελλάδας μετατέθηκαν στο τέλος.
anakainisi-erga-exoikonomo-autonomo-ergasies-mixanikos
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Οδηγός Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Επιδότηση που μπορεί να φτάσει έως 95%

Το μέγιστο ποσοστό της επιχορήγηση φτάνει το 85% για μεμονωμένο διαμέρισμα ή μονοκατοικία και έως 80% για πολυκατοικία που μπορεί να φτάσει και το 95% και 90% αντίστοιχα αν αυτά βρίσκονται σε λιγνιτική περιοχή. 
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Χωρίς πιστοποιητικό από Πολεοδομίες η αίτηση για το Εξοικονομώ

Δέκα ημέρες μετά τον αρχικό σχεδιασμό, στις 9 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα ανά Περιφέρεια λόγω των παρενεργειών που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Από τις 14 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις στην Αττική.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πώς θα γίνονται οι έλεγχοι για το «Εξοικονομώ - Αυτονομώ»

Ο Ενεργειακός Επιθεωρητής που θα διενεργήσει τη δεύτερη ενεργειακή επιθεώρηση, μετά την υλοποίηση των παρεμβάσεων, θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά διαφορετικός από τον Ενεργειακό Επιθεωρητή που πραγματοποίησε την πρώτη ενεργειακή επιθεώρηση.