ΓΔ: 1480.23 -0.15% Τζίρος: 72.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ideal
Πηγή: Ideal Holdings

Ideal: Προχωρά στην έκδοση 5ετούς ομολόγου έως 100 εκατ. ευρώ

Η εταιρεία θα εισαγάγει τις ομολογίες του Ομολογιακού Δανείου προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

Την έκδοση πενταετούς διαπραγματεύσιμου ομολόγου ύψους έως 100 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Ideal Holdings. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εισηγμένης στο χρηματιστήριο, θα διαθέσει τις ομολογίες του Ομολογιακού Δανείου μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα και θα τις εισαγάγει προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η IDEAL Holdings A.E. ανακοίνωσε στο χρηματιστήριο την πρόθεσή της, λαμβανομένων υπόψη και των συνθηκών της αγοράς να προχωρήσει σε έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους, κατά κεφάλαιο, έως 100.000.000 Ευρώ και με ελάχιστο ποσό έκδοσης το ποσό των 80.000.000 Ευρώ, με διάρκεια πέντε έτη και να διαθέσει τις ομολογίες του Ομολογιακού Δανείου μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα και να τις εισαγάγει προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη σχετικά με την έκδοση του Ομολογιακού Δανείου με επόμενες ανακοινώσεις της».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ